打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [原創]職業攻略

Originally posted by ~亞榮~ at 2006-1-21 10:18:
呢度係俾大家討論/講出大家既經驗
講得好會加分..可重覆

我講超魔先啦

超魔係一個屈機勁,魔攻,魔防都高既職..
好多招都好勁..好屈..
但係衰在唔多血同埋防唔高,但係pvp team打or打王 攻守城有超魔就好好 ...

其實呀 崩裂術係超好用既招...不過點1就好
點解呢? 因為我用1級既崩裂術+雷嗚推死左條神行...(gvg 會長來架)
個時得我一個偽裝左係超少人既通道上面
咁喬 隻神行就係我前面 隱匿左出來 想唱緊召...
我即刻出來放暴風 冰著左佢 神奇既係我唔記得用魔力增福 就直接雷嗚...天呀..
佢冇死到 仲隱匿左(隱左既話暴風打唔到)
我就放崩裂 打左佢出來 然後就雷嗚^10
推死左佢....
崩裂術係一招好好用既招來架
地屬性 能把把偽裝/隱匿/暗影追蹤等技能給打出來...
p刺客都係靠佢架
呢位人兄你話用崩裂不如用重力?
你又知唔知重力幾哂魔礦? 何況 放重力個時動唔到 好容易比人殺
1秒打1200 跟本屈唔到人 殺唔到人 我倒不如直接放1級暴風or10級冰凍?? = =

總之呢 比我選擇 我會選擇崩裂而唔選重力 = =
回復 支持 反對

我想問下"驅魔"祭既屬性點+技能點應該點加?

偏vit? or dex?
回復 支持 反對

有冇人打過詩人既教學??太多post..我唔想睇晒
回復 支持 反對

點解冇人講過智姐 點+呀 我想玩 但又唔識點玩法好
回復 支持 反對

我想問下 飛刀類.. 忍者 點升
回復 支持 反對

Originally posted by lun11 at 2006-10-15 04:39:
我想問下 飛刀類.. 忍者 點升

飛刀型..
你說點升係打咩怪升定質素點 ?? =0=
回復 支持 反對

哦~
唔好意思@@ 冇講明哈哈
我想問點升 status point
回復 支持 反對

原帖由 lun11 於 2006-10-18 13:13 發表
哦~
唔好意思@@ 冇講明哈哈
我想問點升 status point

飛刀型''

STR - 7x ~ 8x ( 攻擊力的問題自量'' )
AGI - ( 苦無投擲本身的延遲不長,所以如果你係需要迴避或''苦無投擲技能''延遲時間減少才點吧 )
        ( 如真的需要減少延遲的話..個人建議點到 70或以上才有較明顯的感覺 )
VIT - 餘點
INT - ( 如果想多 d氣使用''苦無投擲技能''的話可以加到 3x左右 )
DEX - 6x ( 個人建議點到75或以上 )

**以上資料皆在私服測試得出的個人結論,一切皆以官方作準**
回復 支持 反對

舞孃點加點同技能點
^^
回復 支持 反對

好正...勁有參考價值...多謝哂
回復 支持 反對