收起左側

[綜合討論] [原創]職業攻略

有冇人可以講下獵人既加法呀!~技能加屬性~~THX^^""
回復 支持 反對

有冇人知神官點加點,同學咩技,不pvp的
回復 支持 反對

回復 #1 ~亞榮~ 的帖子

PVP技巧
打武宗 只要起自己格度放暗B就OK~有雷明推OR石化火箭 冰雷 你喜歡
打超魔 鬥快放泥沼 OR直接冰雷 都OK~
打智者 其實冇咩機會WIN~只係咁多個職最有機會WIN智者既 只希望對方冇穿不死衣OR馬克E再石化火箭
打聖殿 又係一定要起佢打你之前用暗B 再慢慢屈佢 不過一P一好難打死佢..因為血高魔防又高 水球有機會打死既 不過你只要控得好唔會死
打神射 用泥沼 神射即變左嫩B~同埋佢小血.冇人型盾..所以好易屈 只要有泥沼就OK
打騎領 建議唔好1P1= =因為又係打唔死佢既 水球有機會既
打詩人.舞者 冰雷 石化火箭 如果2樣都屈唔到就只推雷明吧 不過記住用左泥沼先 總之佢冇咩機會打死你
十字刺 呢個煩喇= =你放暗B可以擋爆刺 可以擋致命音投 不過佢用心靈你就冇咁一半血..AMM..都係泥沼吧= =
創造者 嘩= =火煙平你死更= =冇乜機會WIN呢個職..
神行太保 睇下佢抄咩招  同埋神行多數唔會1P1..所以放心
神 官 打不死,.不過你都有機會屈死佢囉//
神工匠 呢個呀..暗B囉..其實超魔可以WIN到神工匠..睇控制啦

巫師打太保係輸緊.2連次太保,打你幾下 隱匿走後再打(屈你機)
巫師打得死詩人?你好似小看詩人既魔防,詩人都係要點智力(難道你全點敏,力?)詩人奧箭舞.幾下收你皮(冰左,一招秒)
打領主1P1,水球有機會?係咩意思?姐係有其他人輔助你啦.咁人地加個神官幫聖祈,你打咩?
鍊金1P1:你話要夠鍊金打?1P1唔禁水..1VIT既職業.2~3下收佢皮.佢打咩?
其他都冇錯
回復 支持 反對

音投刺客點加?????我呢排玩緊暴刺...但發現唔係好爽咁
回復 支持 反對

問鐵匠是點加屬性點,用咩裝+用咩卡

幫下我啦,拜託..........
回復 支持 反對

原帖由 ﹢+豪﹏★ 於 2007-6-2 12:22 發表
幫下我啦,拜託..........

鐵匠..你玩戰鐵嗎..
戰鐵 有分力敏同

力敏係
Str - 8x~ 9x ( Job連加成,最好有100~ 110 )
Agi - 8x~ 9x ( Job連加成,用晒技,水都已經好快 )
Vit - 餘點
Dex - 50~ 6x ( 好打就好 )

力體
Str - 7x~ 9x ( Job連加成,最好也到80~ 90 )
Aga - 5x~ 7x ( Job連加成,體的不太注重攻速,不慢就可以 )
Vit - 70↑( Job連加成,可插蟲蛹或大嘴烏卡 )
             ( 有錢的話靴插火槍兵,便宜一點就是黑狐吧=] )
Dex - 50~ 6x ( 好打就好 )

希望幫到你*_*
有不明再問吧

回復 支持 反對

我想問下音投次要插咩卡加...
全部裝備既卡
回復 支持 反對

有冇人講下跆拳既配點??[轉拳聖]
回復 支持 反對

=================開啟此文章專用帖子=================
回復 支持 反對

我問一問......95lv獵人去邊升好呢?????
回復 支持 反對