打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] ∥國服玩家專用交流區∥

關閉 [複製鏈接]
回復 28# 心隨風去
每隻game總有d地方令人唔滿意  輕功之類依d  本人覺得可以忽視
回復 支持 反對

回復 29# 小鬼長大了

停權= =....咁我又未試過  我尋晚喺先開二個港.....入國就唔得.....咁我就熄一個港....入國再用港多開器開第二個港  ...但冇耐第二個港彈左  >_<同埋行街買野算喺玩國服一個大問題睇到眼都花.....玩左二個鐘升到15 級咋  一味做門任都唔知做咩好.......好迷茫....可能唔太慣咁多人
回復 支持 反對

......真喺乜都由0 開始.......暈......冇金好難搞...有冇幫會推介
回復 支持 反對

回復 33# 馬拉松好手
你開左AC 一開始跟住做任 照計10分鐘就已經10級 跟住比你入門派既
10級之後 你去洛陽中間搵個個周天師 會有一糸列任務
好快就30級  之後會有一糸列(單人刷棋 單人刷小 單人刷反 單人刷3環) 你開雙經刷
30幾級勁多經  好快就40級了
我第一次去國服都好唔慣  因為實在太多擺檔 真係睇到眼都花...我明依種心情..
回復 支持 反對

回復 33# 馬拉松好手
413號幫   龍嘯天下  
入面有10幾位港人
由於太多港人想同一個幫  所以都入曬依個幫
回復 支持 反對

嗯...太好啦   退人地幫聽日入你地先  我冇做任- - 一開始我就喺無量山打怪 跟住10 級狂做門任....今日打棋又有人帶...完全唔駛自己打又幾好喎......國服d人都幾好  依家23 級= =講真要慢慢玩.....狂沖都冇用...好多野喺預料之外
回復 支持 反對

..........大鑊 = =我搵個身份喺唔夠18 歲......卦左三個鐘話我沉迷= =唔俾我做任....收益減半......又改唔到身份証......今次我死喇...又重玩過= =
回復 支持 反對

回復 37# 馬拉松好手
依個情況好似可以改  係防沉迷個道  但我唔係太識  我今晚幫你問問人..
回復 支持 反對

= = 已經再玩一個....跟你方法快好多  新ac已經32 級了   thx 依家去入幫
回復 支持 反對

dwon左
回復 支持 反對