打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] ∥國服玩家專用交流區∥

關閉 [複製鏈接]
有冇人係網通專區既避暑山庄到玩呀? 有既可以PM下我
回復 支持 反對

獨步江湖放隻102逍遙全4帶3冥晶ac.
有意PM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

最近有幾位新加入既朋友  (超級網通 獨步江湖)
有D用3-4千蚊收左隻全4 已經好夠玩
有D自己慢慢上石玩生活  
仲有外國住既港人玩家黎左
希望更加多有心既兄弟加入
一齊係國服 獨步江湖依個區
我地港人齊心開創一片天!!
回復 支持 反對

最近有幾位新加入既朋友  (超級網通 獨步江湖)
有D用3-4千蚊收左隻全4 已經好夠玩
有D自己慢慢上石玩生活   ...
小鬼長大了 發表於 12-2-2014 16:19

點解入左新人 但WTS GROUP 無人加既
我仲諗住無晒人玩添
回復 支持 反對

岩岩開左AC玩 名冰雪傲云
回復 支持 反對

回復 14# 細魂a0a
原先個個WS GP (shawtyshawty) 一早已經被取代了
依個GP入面太多人都係已離 或者三分鐘熱道走左
依家我地一班仲堅持既玩家已經開了一個新WS GP  依個新GP先日日有人吹水
如果你有KEEP住玩 照計無理由唔知喎
回復 支持 反對

國服港人玩家最新列表:  只收錄最近1星期內都有上線既玩家
排名不分先后 (超級網通  獨步江湖ser)

微楓 69級慕容  (應該係全SER第一60組)
依位玩家一定要介紹下  我玩左8個月國服
佢日日上線  每日上線都企係洛陽同一個地方(地圖右下角落)
佢已經唔係一個玩家咁簡單 佢直頭成為NPC級既存在 (幻戰國說的)

幻神夜 109級逍遙
幻星夜 110級逍遙
幻魅羽  98級逍遙
幻曉雲 102級逍遙
幻戰國 100級慕容
幻冷魂 109級天山
幻羽寒 102級天山  
幻天諾 103級天山

萬能插 102級天龍
放大哥 102級逍遙
Tomo 101級峨嵋
以上三位港人係兄弟 聽講係港服同一個ser黎

英風  95天山  (認識唔多 但幾有心一直堅持住玩)
黑暗    102級丐幫(近期加入既新人  收帳號的)
逍遙賢 100級逍遙(玩左幾個月既玩家 正打算收號) 人在海外
玄武尊者 98級少林 (玩了約一個月  好有心既新手玩家)
小穎      60多級武當(近期加入既新人)
有無六個文字  (近期加入既新人)
冰雪傲云 (近期加入既新人)
凋零 (近期加入既新人)
無崖 (近期加入既新人)
流雲飛 (近期加入既新人)
一生悔恨 (近期加入既新人)
黑冰 (近期加入既新人)
慕容劍 (近期加入既新人)

依幾日都有上線既玩家  如果少左你 你pm我 謝謝
仲有一批上左石既玩家  但有一個月無上線  所以唔寫出黎

版主麻煩係標題寫17樓更新國服港人名單  萬分感謝

評分

參與人數 1樂點 +1 收起 理由
蘭鈴 + 1 港人名單?辛苦了。

查看全部評分

回復 支持 反對

香港人開幫
回復 支持 反對

我地近排大部分港人既入左其中一個幫(已約10位UP)
NO:413號 龍嘯天下
依個幫既幫主  叫幻冷媚  係家族既成員之一  不過係國內玩家
副幫主係國內人  之後既內務 工務 弘化等等全部都係副幫既跑商小號.
所以依家個幫 其實已經間接變左我地港人玩家既幫..
如果港人玩家想同一個幫  歡迎加入
獨步江湖SER
回復 支持 反對

心郁郁想玩.......其實有冇人帶下升...........想玩下慕容...喺咪有唐門呢個門派  好想玩國服呀
回復 支持 反對