查看: 5326|回復: 21
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 對唔住禁多位 眾望所歸 無得留低

近日FS黃線情況持續
有無HKBN玩家無出現黃線

我都係做唔到版主為大家謀福
--------------------------------------------------------------------------------------------
但係我又獨力同某版主抗衛左幾粒鐘
最後比我竟然發現到一樣驚天動地泣鬼神既笑點

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4422607&extra=page%3D1&page=2

如果大家嫌多可以直接睇最後果個REPLY
回復

得閒無聊
回復 支持 反對

你都有病
明知官官相護仲一秋十
發夢都無咁早啦你
你幾時有見過版主會鬼打鬼????
回復 支持 反對

救命條友真係柒到喊... 佢又加左D新野上去
回復 支持 反對

話說我真係SEND左EMAIL過去
你好,

本人是香港的海外玩家

希望透過回報LAG問題請官方重新關注事態嚴重性

此問題一而再 再而三重覆回報, 而收到的答覆是問題已經解決

本人在香港地區已經聯絡了最小20位玩家 及香港電訊業 香港寬頻

發現問題自台灣機房生火事件到現在, 連線情況出現黃線持續性

本人希望辣椒官方並非以問題已解決/或已檢查連線並無問題而作出答覆

原因是本人連同其他香港玩家對事態的關注及持續

希望辣椒官方能夠重新 並完整檢查到底黃線的問題成因 及解決方法

敬祝
安康

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
宇智波鼬 + 5 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

辣椒最新回覆
您好:

感謝您的回報,此端會請人員再次確認,但也需告知您,由於您是海外玩家,海外的連線需透過海外伺服器才能連接到台灣的伺服器,此端目前確認台灣地區連外的線路,此部分確實已修正完成,但無法確認海外的伺服器端會否因為本次情況而導致連線的連接點有問題,此部分也需請您協助一併請您向您的網路電信業者進行確認,或請他們進行測試連線問題,謝謝
回復 支持 反對

佢應該唔會點理海外玩家
海外玩家佔0.1%都唔知有無
對佢黎講有無都無所謂
佢只會:
1.推卸責任
2.無視

BTW佢既回覆睇得出佢可以做到既野已經做哂...
回復 支持 反對

以前好似出現過黃線並持續好幾個月,之後好似等到改版先冇事
回復 支持 反對

無所謂 慢慢
情不在此
回復 支持 反對

你都有今日
回復 支持 反對