查看: 3813|回復: 22
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 如果有邊位朋友覺得獵戶成日無啦啦死人仔,請入來睇下

唔知各位掛獵戶嘅朋友,有冇覺得自己成日升獵戶無啦啦會死,我就同你地講下我自己,近排我朋友幫借我ac同佢一齊升,但一到第二朝,升獵戶嘅AC都全部死晒,
而返到獵戶,場好快比人霸左,唔出奇,但1次2次,都係同一個人好快速嘅霸左場,嗯,1次2次比你咁岩得咁巧,冇解,但5次,計埋最後果一次總共5次,每次返到去都係果個人拎左場,有冇咁神-_-?點解我次次死左都係你拎左個場嘅- -?
相信有腦嘅朋友都知道發生咩事,AC唔會無拉拉死,冇可能死5次,5次都係同一個人拎左個場,而果位醒目仔,我地夜晚升,到第二朝就死,果位朋友應該是半夜落手,冇解,我同我朋友都要返工,冇辦法半夜仲守住部電腦,所以大家睇到呢度會問,有冇證據,證據我就暫時冇,但發生咁嘅事,1次,2次咁好采,5次我死左次次都係果位醒目仔拎左場,有冇咁岩????

我想同果位醒目嘅朋友講,個ac比你搞咁多次我唔出聲,係因為我朋友開我ac,發生左邊咁多次佢先同我講,依家我知了,唔出聲唔代表好蝦,有場升Lv當然是最好,但冇場請你去第二度,勞煩唔好用一D唔正當嘅手段來得到場地,件事我就已經知,亦都有數位朋友都一樣同我覺得,都覺得係同一個人所為,因為實在太~~~~~~巧合
果位醒目嘅朋友,希望你就好收手,比你搞咁多次,你收手我當咩都冇發生過,大家可以做下朋友,有場可以一齊升,但如果你再咁繼續落去,你搞到我冇得升,到時大家都冇得升就唔係幾好了
請你好自為之!
回復

同意,果條蛋散- -
回復 支持 反對

邊個咁威.3.
回復 支持 反對

一個吉他
回復 支持 反對

一個吉他
o0神0o 發表於 16-7-2012 09:43

不要開名好了.....
回復 支持 反對

[color=Red]再有下次、開名~一齊搞距0.0~
回復 支持 反對

回復 6# SGundam

嗯 同我一樣比佢搞過嘅都咁想
回復 支持 反對

回復  SGundam

嗯 同我一樣比佢搞過嘅都咁想
o0神0o 發表於 16-7-2012 13:54

你夜睌拍埋片會唔會好lag?
因為上報GM一定要有佢地所謂嘅証句~
回復 支持 反對

你夜睌拍埋片會唔會好lag?
因為上報GM一定要有佢地所謂嘅証句~
櫻之道 發表於 16-7-2012 14:10

開掛啪片唔驚比人xyz?...
回復 支持 反對

開掛啪片唔驚比人xyz?...
夜βαβγ 發表於 16-7-2012 14:34

咁冇人叫你用掛嫁嘛...(言下之意希望你明)
回復 支持 反對