打印 上一主題 下一主題
收起左側

斷線問題集中帖

吊你龍無.斷9味阿,入5time你就斷5times 5係你個黑橙做得咁撚屎.我都5屎係到sin我啲energy係到吊你

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
jimmg12 -5 粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

打1場 斷1場 想點阿!
回復 支持 反對

由早上8點到現在10點足足斷了至少8次以上

黑屏和LAG都至少有5次以上

橘子果然夠黑,除了賺錢就不會做事
回復 支持 反對

唉,橘子在幾時才會去將線路整好。。。。。。

今天一場巢穴都沒打成,每次都打到一半就斷

打了數場竟然都斷,橘子你的招式越來越強大!!!!

真心希望你快倒閉!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

聽日先玩
打天梯卡倒數~.~
回復 支持 反對

你lag夠未呀!次次我去港口都係咁lag.去1次,lag 1次,換埋ch都係咁....
我仲駛做任ge!仲駛打深淵ge!
回復 支持 反對

卜介,斷線斷到卜介,正卜介,y always要係我地放假先斷線,on99正卜介,死分腸,快d閉門啦!
回復 支持 反對

又封城????
回復 支持 反對

吊 斷斷斷 合撚啦你 點撚樣玩 閉門啦 你可2整到龍谷5斷線之前.但係我玩就斷到卜介.咁真係你地5做野啦.死廢柴.

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
jimmg12 -5 粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

橘子只顧台灣的玩家,以為只有台灣的玩家是不會用外掛,人品好

而香港、澳門和海外其他就是會用外掛的人,人品差

對於台灣玩家事事盡力去做,對於我們非本地的玩家就馬虎

台灣玩家是人,我們非本地玩家就不是人嗎?

我有幾個團友打了成接近一小時的電話到台灣總部都打不通

你們就是這麼忙碌嗎?早上打不通,下午打不通,夜晚也打不通

不斷的斷線讓金幣的價格下降

可惜除了只會說就不會做,打擊外掛就連其他沒有用外掛的玩家都打擊嗎?

垃圾橘子,你快倒閉吧!!我想有好多人都想你盡快倒閉!!!!!

每天都斷,連一點賠償都沒,打擊不到外掛是你無能!與我們普通玩家無關!

為什麼日本、韓國和國內的這麼好,而你就這麼差

竟然要我們無辜的玩家受害!!!
回復 支持 反對