查看: 60252|回復: 125
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 致Royal ZR車隊隊長 及Evil 隊長~

關閉 [複製鏈接]
近期新加坡服Evil車隊內部有唔少問題出現(FB睇的),小弟見到有人趁亂組立另一隊Royal ZR並揚言要攻佔Evil車隊佔領中的Area 8(如有錯請指正)。是次事件中,當中有數項問題,詳列如下:
1.Royal ZR是否真正港服車隊Project ZR的分隊,這枝分隊有否獲得隊長幻蛇通知?如無,即是抄襲行為。
2.Royal ZR 為何只聲明要攻佔Area 8而並非其他地區? 是有針對性之行動?
3.香港人永遠不能團結????????港服地盤爭奪戰 香港人互相搶沒有太大問題,到新加坡服,仍視香港人為仇家?會否太過分?不能團結起來攻佔其他地區?
4.小學之出現?為一口氣而揚言要攻佔Area 8?←絕對不能原諒
5.某車隊隊長想趁機上位?????自己40幾lv扮大佬? ←位不是這樣上的
回復

香港人永遠不能團結<------呢句有問題!!話攻打的不是香港人XD
回復 支持 反對

1.玻服既ZR一定係港服ZR既分隊?
2.針對?鐘意打咩區就打咩區架啦....好出奇咩
3.Evil有澳門人...唔可以話係香港人打香港人
4.相信小學雞係D無知既人
5.我大概知到咩事.....某隊長只係唔滿意某個隊長...所以帶人走....佢要帶人走...都要有人願意跟佢走...同埋....  某個隊長基本上都係3x lv就做隊長...咁佢係唔係扮大佬呢?_?
回復 支持 反對

個人認為幾lv做隊長冇咩所謂-,-
1.玻服既ZR一定係港服ZR既分隊?
林火火 發表於 15-7-2011 09:54

不過如果用返ZR個名去叫人走未免有點兒那個..
回復 支持 反對

去到玻服都仲系有d咁既人

我無返去玩系岩=]    果d咩人真系心照
回復 支持 反對

當日,係細希公然向我地發出挑釁同叫我地去打佢地...
到左今時今日,
佢反個頭泥話我地針對佢地,因為一時的想法而去打A8,我相信呢個係一個好唔要得的行為!
咁大家明點解我地要打Area8啦?
仲有,我地走唔走車隊唔關Evil內部有問題,
如果你話Evil冇問題我地就唔會走就未免有少少先入為主.
+上,幻蛇唔係到,我地想開返個ZR比之前港ser係ZR的人有多個落腳點姐,
如果你話4X lv開車隊就係做係想做大佬,
咁唔知要幾lv先可以做隊長呢@@?
回復 支持 反對

去到玻服仲系有小紛爭嗎~~
回復 支持 反對

依家就唔係人地既問題, 係衍生左你既問題, 你係未了解任何事情既話, 你就當然以為有人趁亂黎生事。
在此, 我亦明白大家點解會支持你地講既所謂ZR,
係最初時, 有些少人唔想再留係Evil, 結果就有一少部分人走左, 以我印象係三個
我知當日係有人洗頻, 不過, 如果淨係呢件事而走左去, 我諗佢地既忍耐能力真係有限公司
後來我叫佢地返返車隊個陣, 佢地亦都話車隊既規條係任由隊長玩弄, 而我亦因為佢地既講話而知道.
Evil內面係成日嘈交, 粗口橫飛, 而且佢地亦有一份唔受尊重既感覺。因此, 好能夠瞭望到佢地既需要,
就係新環境, 所以, 點解佢地並唔同Evil團結, 而自己去開新既車隊, 係有跡可尋。

另外, 我覺得, 無論去到咩環境都好, 都唔好以為新環境會改變互相關係。呢個係荒謬同埋無知既說法。而且亦唔算係有離譜既成份。要討論大家每一樣既弊處, 相信係比好處多, 但係, 如果認為攻打第八區係純屬一個針對性既攻擊行為, 咁樣, 言論者同埋旁觀者又會唔會係因為盲目理智而有針對性呢? 係咪比針對蒙蔽左自己呢?

其三, 緊張既氣氛一直已經存在, 而唔係一晚間發生既問題, 請三思一下, 係咪為左因為藉以局面過緊張既藉口黎趁火打劫? 如果佢地之間冇任何不愉快既事情發生, 一直以黎都唔係怨聲載道既話, 我諗大家雙方仍然有團體既精神。

最後, 至於佢地既行為, 係咪為求引人注視, 亦都係主觀既見解, 見仁見智, 藉著你既說話, 我覺得你係極之唔尊重佢地。

以上既言語都帶出過, 呢一批既人並唔係為左一時三刻作決定, 而要攻佔第八區, 所以, 邊個要窮追不捨, 幼稚行為, 相信明白既都好了解到。無論為任何事辯理都係, 應該以清楚同埋明確既條件做建樹。

恰吉東爺
回復 支持 反對

我支持東爺的說法,
希望大家唔好見到一樣野就先入為主自己決定係誰的過錯,
回復 支持 反對

以前ZR係蛇佬lead,幾好丫(龍蛇混雜HAHAHA)
又有推kai既(基仔個堆)
而家!?果D人冇哂囉
簡直係戇膠膠,生勾勾P.S.:係蛇佬生日先搞壇咁既野
回復 支持 反對