打印 上一主題 下一主題
收起左側

係100套動波入面,你又睇過幾多套呢

1.亂馬1/2(冇_
2.數碼暴龍1-5(冇掛....)
3.魔法老師(咩黎)
4.clannad(...)
5.高達系列(好吧...UC派跟新世代派咩時候先打完,AGE?...16集開始睇算)
6.魯魯修(因為玩機戰,最近補左,IF線唔錯)
7.柯南(只睇劇場版+1)
8.化物語(冇)
9.kissXsis(呀...冇)
10.天降之物(...)
11.旋風管家,爆笑管家(TVB配音強大到你)
12.鸚鵡女神=鶺鴒女神(what?咩黎?)
13.龍虎鬥(...)
14.激鬥戰車(...很像沒...看第一季)
15.魔法禁書目錄(...)
16.麻辣教師GTO(幹!!!!!!!!!!!!)
17.我的女神=幸運女神(fuuuuuuuuuuuuuuuuu)
18.零之使魔(呀呀呀呀呀呀呀呀呀)
19.笨蛋.測試.召喚獸(不錯的,等第三季,明久x姬路派)
20.最後的大魔王(冇)
21.聖誕之吻SS(冇)
22.滑頭鬼之孫(第二季出左,可奈真悲劇)
23.爆漫,食夢者(冇)
24.爆旋陀螺 四聖獸篇(咦?)
25.air(...)
26.fate stay night 命運守護夜 (只有看劇場版及tv版最後一集)
27.天元突破(你以為我是誰)
28.灼眼的夏娜(第三季...沒看)
29.涼宮春日的憂鬱(沒)
30.蒼色騎士(唔錯,又是你,又是你!)
31.大神與七位夥伴們(...)
32.Keroro(有人冇睇咩)
33.鋼煉(沒)
34.家教(有)
35.火影(費事睇)
36.死神(同上)
37.赤色的約定 ~FORTUNE ARTERIAL~(?????)
38.少年陰陽師(...)
39.陰陽大戰記(三小)
40.今天是魔王(????)
41.日式麵包王(最後一集沒看呀呀呀呀呀)
42.xxxholic (...)
43.11eyes(...)
44.只有神知道的世界(...)
45.AngelBeats!(...)
46.科學的超電磁炮(...)
47.狼與辛香料(有)
48.MM一族(...!)
49.閃電十一人(...殺人足球..)
50.管家後宮學園(...)
51.肯普法(...)
52.會長是女僕大人(妻)
53.犬夜叉(拖好久的戲,不錯)
54.美少女戰士(我竟然沒看...)
55.超人系列(有有有)
56.超級小黑喵(???)
57.吸血鬼騎士(呀?)
58.遊戲王(....)
59.宮崎駿作品(波兒係最垃圾的作品)
60.手塚治虫作品(新版總是比舊版正)
61.寵物小精靈(有)
62.kanon雪之少女(???)
63.k-on 輕音少女(較喜歡小梓)
64.迷宮塔/龍之塔(...算好la...)
65.君吻(喂= =)
66.我的妹妹不可能那麼可愛(...)
67.金色琴弦(呀呀呀呀呀呀)
68.銀魂(嗚呀呀呀呀呀)
69.海賊王(呀呀呀呀呀呀)
70.黑執事(咦呀呀呀呀呀呀呀)
71.地獄少女(嗚呀呀呀呀呀呀呀)
72.聖鬥士星矢(我崩潰呀呀呀呀呀呀)
73.Death Note 死亡筆記(睇緊...)
74.黑之契約者(又要崩...等等!下面..)
75.浪客劍心(睇左第一季)
76.鬼太郎(每一季都差幾遠)
77.不思議遊戲 / 夢幻遊戲(?)
78.男兒當入樽(?)
79.獸王星(???)
80.網球王子(有)
81.金童卡修(...)
82.蟲師(???)
83.交響情人夢(有)
84.龍珠(有可能睇晒咩????)
85.戰士電童(冇)
86.索斯機械獸系列(冇)
87.踢出我天地(冇)
88.最終兵器彼女(冇)
89.守護甜心(....幹...我都忘記了)
90.風之聖痕(最尾爛尾?唔係!!!!作者死左!!!!作者死左!!!! 作者死左!!!! 作者死左!!!! 作者死左!!!! 作者死左!!!! 作者死左!!!! 作者死左!!!! 作者死左!!!! 作者死左!!!! 作者死左!!!! 作者死左!!!! 作者死左!!!! 作者死左!!!! 作者死左!!!! 作者死左!!!! 作者死左!!!! 作者死左!!!! 作者死左!!!! 作者死左!!!! 作者死左!!!! 作者死左!!!! 作者死左!!!! 作者死左!!!! 作者死左!!!! 作者死左!!!! )
91.藍龍(有睇少系)
92.百變小櫻Magic咭(...)
93.翼之奇幻旅程(哦...有掛)
94.雙子公主(小!)
95.光之美少女(幹= =)
96.洛克人(玩Zero好過)
97.玻璃面具(死作者!要多久呀!!!!!!!!!!!!!!!)
98.星夢美少女(咩黎)
99.羅密歐與朱麗葉(可惜)
100.龍王傳說(最後都係一個無睇)
回復 支持 反對

2.數碼暴龍1-5(同時是令我踏上動漫之路)
4.clannad(一套好感人既故事,可能你會睇到喊^^")
5.高達系列(高達都未睇過?甘你一定要睇下其中一套)
10.天降之物(不多說 睇過就知咩叫搞笑)
11.旋風管家,爆笑管家(大家都有睇過所以不多說 tvb配音幾好)
13.龍虎鬥(四萌之一 龍和虎的故事)
14.激鬥戰車(我諗男仔都應該睇過)
15.魔法禁書目錄(有好多笑位 值得一睇)
18.零之使魔(第一季好好睇 不過第二.第三都開始賣肉為主 唔知有冇第四季呢)
21.聖誕之吻SS(galgame改 故事內容好好 值得一睇)
22.滑頭鬼之孫(第一季完左 等出第二季)
24.爆旋陀螺 四聖獸篇(勁好睇 唔洗講 大家都知)
28.灼眼的夏娜(好睇作品之一)
32.Keroro(不用多說 大家都睇過)
33.鋼煉(不多說)
34.家教(不多說)
35.火影(不多說)
36.死神(不多說)
37.赤色的約定 ~FORTUNE ARTERIAL~(又一部GALGAME改 故事幾吸引 吸血鬼故事)
38.少年陰陽師(故事很好很完善 不過欠缺回味感)
39.陰陽大戰記(大家都睇過啦 不多說)
44.只有神知道的世界(攻略之神模式 始啟 主角好西利-.-)
45.AngelBeats!(都係S級作品 令人回味的作品)
46.科學的超電磁炮(魔法禁書目錄外傳 炮姐你都唔識?)
55.超人系列(你緊有一套係睇過)
56.超級小黑喵(講反個名 都好懷念)
58.遊戲王(我諗玩卡game都係因為e套野而開始玩卡)
59.宮崎駿作品(雖然只係電影版 不過套套都好睇 最近又有新既作品出左黎 未睇 遲下會睇)
60.手塚治虫作品(好懷念啊 小飛俠、藍寶石王子、怪醫)
61.寵物小精靈(我諗大家都睇過啦 唔多講)
64.迷宮塔/龍之塔(第一季第一集最好睇 - -)
65.君吻(又一部GALGAME改 好似同聖誕之吻SS有關係咁)
66.我的妹妹不可能那麼可愛(有個超喜歡蘿莉的妹妹你會點?)
67.金色琴弦(好睇)
68.銀魂(j2配音好笑 不過我仲未睇晒-0-")
69.海賊王(睇左小小 我諗好多人都睇左)
70.黑執事(第一,二季都好睇 唔知有冇第三季呢)
71.地獄少女(雖然未睇晒 不過好睇)
72.聖鬥士星矢(星座之戰既故事)
73.Death Note 死亡筆記(好記得e句 "松田!你個腦裝屎嫁!?)
74.黑之契約者(主角好cool-0-")
75.浪客劍心(經典作品之一)
80.網球王子(不多說)
84.龍珠(未睇晒 好睇)
89.守護甜心(我既心靈 unlock - -)
92.百變小櫻Magic咭(不用說)
93.翼之奇幻旅程(另一套小櫻小狼既故事)
96.洛克人(洛克人資料傳輸 正牙!-.-)
回復 支持 反對

睇過2x套度
回復 支持 反對

我睇過25套 咋~
回復 支持 反對

好多都有既=] 都係睇番自己口味
回復 支持 反對