打印 上一主題 下一主題
收起左側

係100套動波入面,你又睇過幾多套呢

有11套冇睇但知有出!!!!AIR最後我覺得好感人!!
回復 支持 反對

36.死神(不多說)
38.少年陰陽師(故事很好很完善 不過欠缺回味感)
75.浪客劍心(經典作品之一)
78.男兒當入樽(藍大為做主角就適合不過)
回復 支持 反對

原來我有一半都未睇過=.=
回復 支持 反對

我睇得好少•••
回復 支持 反對

妖精的尾巴冇睇過?超好睇有d15+囉-.-
回復 支持 反對

成班都冇良心!咁都可以唔記得!多啦A夢!
回復 支持 反對

我冇你咁勁呀
不過都有d睇過

細路仔時:
數碼暴龍1-4
激鬥戰車
爆旋陀螺 四聖獸篇
Keroro
鋼煉
陰陽大戰記
日式麵包王
超人系列
超級小黑喵
遊戲王
宮崎駿作品
手塚治虫作品
寵物小精靈
百變小櫻Magic咭
洛克人
玻璃面具
龍王傳說

現在:
火影忍者
家庭教師hitman reborn
第一神拳
xxxHolic
高達系列
回復 支持 反對

2.數碼暴龍1-5(同時是令我踏上動漫之路)
5.高達系列(高達都未睇過?甘你一定要睇下其中一套)
7.柯南(雖然只睇劇場版,但係都知道內容講咩 )
11.旋風管家,爆笑管家(大家都有睇過所以不多說 tvb配音幾好)
14.激鬥戰車(我諗男仔都應該睇過)
19.笨蛋.測試.召喚獸(好睇 好難形容)
22.滑頭鬼之孫(第一季完左 等出第二季)
24.爆旋陀螺 四聖獸篇(勁好睇 唔洗講 大家都知)
28.灼眼的夏娜(好睇作品之一)
32.Keroro(不用多說 大家都睇過)
33.鋼煉(不多說)
34.家教(不多說)
35.火影(不多說)
36.死神(不多說)
39.陰陽大戰記(大家都睇過啦 不多說)
41.日式麵包王(超爆笑 大家都有睇啦)
44.只有神知道的世界(攻略之神模式 始啟 主角好西利-.-)
46.科學的超電磁炮(魔法禁書目錄外傳 炮姐你都唔識?)
49.閃電十一人(踢足球都可以咁科幻 好睇)
52.會長是女僕大人(惡魔會長竟然係女僕@@ 好睇啊 值得一睇)
53.犬夜叉(1-170幾都係講打一個人-奈落 -.-)
55.超人系列(你緊有一套係睇過)
58.遊戲王(我諗玩卡game都係因為e套野而開始玩卡)
59.宮崎駿作品(雖然只係電影版 不過套套都好睇 最近又有新既作品出左黎 未睇 遲下會睇)
60.手塚治虫作品(好懷念啊 小飛俠、藍寶石王子、怪醫)
61.寵物小精靈(我諗大家都睇過啦 唔多講)
63.k-on 輕音少女(日本最強女子組合? 不過好多笑位 個人比較喜歡小律)
64.迷宮塔/龍之塔(第一季第一集最好睇 - -)
66.我的妹妹不可能那麼可愛(有個超喜歡蘿莉的妹妹你會點?)
75.浪客劍心(經典作品之一)
76.鬼太郎(細細睇覺得好好睇 大個左都覺得好好睇!)
80.網球王子(不多說)
83.交響情人夢(真人版都有)
84.龍珠(未睇晒 好睇)
89.守護甜心(我既心靈 unlock - -)
90.風之聖痕(風和火 既相愛故事 不過最尾爛尾)
92.百變小櫻Magic咭(不用說)
93.翼之奇幻旅程(另一套小櫻小狼既故事)
94.雙子公主(.....唔想講....- -)
95.光之美少女(同上面一樣 - -)
96.洛克人(洛克人資料傳輸 正牙!-.-)
97.玻璃面具(一個字--------正)
98.星夢美少女(馬戲團既表演 唔可以睇小)
99.羅密歐與朱麗葉(相當感人 最終又係兩個都死)

有D冇睇晒
回復 支持 反對

好多我睇過既你都冇寫
回復 支持 反對

睇過太多
回復 支持 反對