打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 已創G.R.I.N團 (Grin人該回歸吧)

頭像被屏蔽
回復

頭像被屏蔽
回復

由頭到尾我無唔認過有用 +11裝 爬下文啦

但我無用外掛 全團都知我鐘意射 命中低有咩出奇? 我係唔順比你條 ...
翊Muk|| 發表於 25-3-2010 11:23

我冇話你有用+11裝wo,自爆自己都有用
我話你有搵過我買,我唔得閒整比你
仲開埋QQ搵我整,翼唔係你???好撚笑
最先係你踢左我隻全轉點G,後來都沒嘈你,文話追究番件事我都話算撚數,
仲話我溜你先??ON撚99
自己都有用過仲嘈人??
係GE人地用外掛裝就叫外掛,自己用就唔係外掛,得撚曬
係要逼我拆穿你個外掛狗面具,唉
回復

訓啦柒頭神沙,點解會咁多人憎你,自己諗下啦ok?
用外掛又唔認,diu你柒就認左佢啦,用外掛對你黎講家常便飯啦
...
靈心兒 發表於 25-3-2010 16:54

冇入過WO,你隻180CM 西格G係咩料  ???  
你又唔撚認??好撚笑
唔撚記得有人話以後唔撚來樂古,得把7口唉
話人外掛裝係外掛,自己都有用,唉收皮啦你
E+去咁多外掛網都搵唔到一個外掛來用??真係好撚可憐
繼續嘈啦7頭,成班虛偽撚仲係度嘈,以為人多就係道理???
大佬要踢我出團之前,神早都預左比隻JY濕9仔踢曬啦
你唔撚知ADMIN大過MASTR咩???
怕你踢??好撚笑!!
回復

頭像被屏蔽
回復

頭像被屏蔽
回復

有用過+11裝洗咩怕認QQ 洗撚似你咩神手沙
原來我有用外掛你至叻架啦 都話你至勁架啦 直都拗番彎
踢你隻G又要比你嘈?我做ADMIN我唔踢得人架咩7頭?
你隻G係有人叫我踢架WOR 想唔想知係邊個?去嘈佢啦 YIU呀識唔識呀 我踢你你追究D咩? 你憑乜追究? 好笑..

MASTR係咩黎?

180西格G原來係外掛整出黎 ...
..
禁多位
係我衰 原來我一直推緊個POST 都係同條傻仔係度嘈

唔怪得你成日屈人外掛啦 原來180西格G係外掛整出黎 ...你柒唔撚柒呀 你估個個都係你咩傻仔..
回復

頭像被屏蔽
回復

你解釋比佢知做乜..佢都唔識架啦
講禁多都哂口水 原來同緊條傻仔嘈 180cm都係外掛 我投降啦 on9仔 拜拜啦神沙哥 我唔敢入黎同你嘈啦 你鐘意啦下

不過唔好比我又見到你撩我wor
回復

究竟你地係咪當我講既野係流? 仲係度嘈?
回復