打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 已創G.R.I.N團 (Grin人該回歸吧)

樓上條傻仔,修改能力一個月前就封左
今日命中特別好,代表你以前冇偷開??

我係2千fun唔知幾時見到一個唔知咩叫封鎖心靈ge人話以後唔燃來樂古
仲要開埋post話比人知好似好威咁?.?
e+做咩又要來??你條傻仔講野信一成都多啦
唔用外掛又會成9日去大陸搵外掛,威威
回復

算吧啦
同佢嘈都哂9氣
話左條友只會搵位入 扯開話題 唔會為自己既野解釋~___~
我就係唔明咩叫bug技咩叫連技 我真心問下人._.
廢話多多既係你 講一大堆野完全冇回應我既問題
今日打團戰 yik隻pf 當sf咁洗0.0 fake幾野 中距幾球都入喎
心0 又係咁入喎 唔係封左外掛喇咩???
你令我諗番起神經病院個單野: o )

fine 放ac 刪名 意義何在? 話左你此地無銀三百兩 無私顯有私
仲係自己個post 編輯話已放sosad 點解又係你度既??
3 個100依家跌到點樣?.?
koyu 轉六花亭 qq心水清都知乜事

仲有呢 你D選擇性失明 失明完未?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
回復

樓上條傻仔煩撚完未,全個團真係最7係你,講咁撚耐都係一篤屁
d野問完又問,講完又講,好啦咁我係個post度加埋我以前個a/c名ok??
我唔係為左要放A/C先開個新A/C叫六花亭
仲有個論壇我係要開新A/C放A/C都唔改叫六花亭啦??!!
用下你個7腦啦,真係唔DIU唔安樂
問下人啦,個個都知,係你條7頭唔知,
連技同bug都唔知你有咩野知??用燃完bug扮傻扮唔知阿7西??

狗始終係狗鐘意吠
哇入個幾球贏幾場就代表封修改能力之前冇偷改能力?.?
唔該你唔好咁7啦,唔話你傻西都唔得
回復

頭像被屏蔽
回復

自己比人拆穿左之後係度補飛就當無事
你試下出街偷完人野比人發現左去差館 比番d野人 睇下會唔會當無數囉

你連我想表達d乜野都唔知 你話佢地開左外掛先咁準
跟著又老屈jyik sf 冇外掛唔準 但係依家封哂外掛又咁準
咁樣代表D乜野? 請問你同佢地玩左幾多場?.?
咁樣你又能夠憑著你同佢地玩個幾場證明到佢地係開緊外掛?
送番比你
唔該你唔好咁7啦,傻西

你真係選擇性睇野架喎
唉~__~仲有咩你係駁到架
回復

真係傻仔冇藥醫,我唸全團最撚on9果個係你
你咪問下文陸2個勁中鋒上籃變天勾係味bug囉
講咁多廢話?至於點解 ...
六花亭 發表於 24-3-2010 17:47

柒頭 你唔好同我講乜野文陸啦 關你撚事咩傻仔
我賣ac關你撚事咩??我偷偷地修改能力你都知,真係好勁
e家直都比你拗返彎啦 神手,最勁係你啦
香港無團同你玩架啦 你繼續你d台仔朋友玩啦

心0我地算啦 同條友講禁多都係哂鳩氣
回復

屈人你敢認第二 無人夠薑認第一
從來都冇人同我講過依個上籃轉天勾係bug技
我一直用都無人講過 何來知道係bug技?
個個都知係bug技??我問有人唔知係咪你潛水收皮 摺埋呀??
算啦你個d理由愈黎愈唔合理 開頭扯開話題 扯到依家扯唔到喇
就話開個新ac冇用意 你貪你依個名好睇d呀??qq
回復

樓上條傻仔,你講緊你自己阿?.?
我幾時有賣外掛,個修改能力掛我都有寄過去官方
好似你地班虛偽燃咁收埋偷開用?.?

專門開掛打波<===邊個見到,咪又係你講
專門賣外掛<-----邊個見到,咪又係你講

台仔識我唔比??.??
台仔夠識你啦,識你on9仔一個
d傻仔真係9up當秘級,
回復

自己比人拆穿左之後係度補飛就當無事
你試下出街偷完人野比人發現左去差館 比番d野人 睇下會唔會當無數囉

...
brian12345 發表於 24-3-2010 22:28

on燃79你敢認第二 無人夠薑認第一
   真係 好燃威係人都知我六花亭係邊個,我又冇隱瞞
要你個傻仔---->拆穿---->發現?????????????????????????????????

我唔係為左要放A/C先開個新A/C叫六花亭
仲有個論壇我係要開新A/C要隱瞞,放A/C都唔改叫六花亭啦??!!
真係傻西一族
d人用完bug技扮唔知扮傻最勁?
(出街偷完人野比人發現左去差館, 話冇人話比你知偷野要比人拉,睇下會唔會當無數囉)<==送番比你條7頭
回復

回復