打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 《《紫米草(吳)》》團

我幫我所屬公會係呢度招人
以下係我所屬公會嘅資料
軍團簡介
本團前身為 時光流逝-紫(分團) ,由於重新整理並想改名,於是獲准 時光流逝(主團) 同意下創立。
紫米草 既名字由來 是由各會員提供軍團名及投票而獲得

軍團宗旨
本團以吳國利益為前提,提倡低稅收,益新手既行動~
另外會以民主方式去進行任何重要事項

軍團定位
本團以水戰為主,陸戰為副,會配合各大小軍團而進行攻擊
另外由於水戰係用船隻攻擊,所以不用高等,只需有牌就可以享受攻城殺人既樂趣

軍團特色
1. 水戰作為攻城掠地主要既途徑
2. 有獨有既M群
3. 收人不限等,但要熱心+正職
4. 絕不自私,盡量透明度高
5. 有同大團同盟協定
6. 以稅金修車,絕不拿取一分一毫,會員資助純自願
7. 不強迫打國戰/做軍任(當然盡力吧,問心無愧)
8. 自由度高,給你一個好開心既玩GAME 旅程

軍團規則
1. 不准搶王(壽春~汝陰一帶既南方),可搶魏蜀既王
2. 國戰要團結一致
3. 以吳國利益為前提

入團方法及限制
要入團只要響勢頻找我們既團友加入即可
1. 長玩,正身
2. 交心人仕,盡可能冇秘密,咩都講得
3. 建議有MSN
4. 吳國人(必須,否則入唔到團)
5. 不准爆粗(除非有原因,如比人搶王,比女飛,好唔開心ETC...)

軍團公告
等同GAME 入面軍團所寫的公告
- 本團M群:由於係屬於私隱,不便公開
- 2 0 0 0 F U N度有軍團專用POST
- 蓬星期二,五9:30PM會於M群開會(國戰,投票,所有大事項都在此)

軍團架構
軍團長 - 雜務,咩都要做
團長夫人 - 等同老鷹既職位
外副團長 - 主要為外交,同盟,吳國國戰傾計用
內副團長 - 國戰做team leader 組人用
長老 - 處理日常事務
老鷹 - 有一定幫貢/多吹水/常打國戰人仕

資深新手 - 岩岩入,但見過下出聲
新手 - 少出聲,剛入會

回復

我想入團..  
msn:cheong899@yahoo.com.hk
回復 支持 反對

有意加我MSN : liho123456789@yahoo.com
回復 支持 反對