打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] .::§ - 十大門派 心得及戰法交流 - §::.

回復 181# william100

排技唔等於出技=,=
放係最後係因為方便禁同埋連技.
回復 支持 反對

回復 182# kh05443

睇錯sor=.=
回復 支持 反對

回復 183# william100

唔緊要@_@
熱心討論姐@_@
回復 支持 反對

點解冇人講天龍!!!!(淚奔)
回復 支持 反對

如封似閉............
回復 支持 反對

回復 179# kh05443

天山招梅花,雪花命中奇低 而且只是+少少外攻 咁倒不如直接普攻 不會減弱移花威力
回復 支持 反對

回復  kh05443

天山招梅花,雪花命中奇低 而且只是+少少外攻 咁倒不如直接普攻 不會減弱移花威力 ...
劍仙 發表於 15-11-2010 17:41

你命中低姐- - 加小小外攻 係好大既分別 你唔出 就真係會減弱移花威力
回復 支持 反對

個人認為峨打明於明開80技果陣,應抗著打於第10刀開始反控!                                                                                                                                              娥102神用環最好。。。因為有-速,在玩跳射xd
回復 支持 反對

點解冇人講天龍ToT
回復 支持 反對

點解冇人講天龍ToT
xoxBBxox 發表於 26-11-2010 18:57

等我黎分享下;;'
我玩左一排天龍'
先講天山既打法
首先 睇下人地招暗控技系咩先 如果系散攻 點月就發了
入到去 佢多數一開始就 出點月手
個陣 睇下佢有無開移花啦 如果佢開左移花
用天龍半怒 解左佢 之後 出8門 指點中沖65技咁多招技最後先連雪關 假如雪關中左效果 可以打多幾下
呢個時間 隻天山可能會好45技/ 跳開隱身 個陣 系快既就行埋佢身邊 開招3陽 轉佢出黎 (如果暗器係持續傷害 tab佢出持續傷害吧)  如果隻天山係邊打邊隱 咁你就狂tab佢出技啦 呢個時候隻天山(同石既話)都差唔多死死下
峨眉打法
一開始 普攻平推 打左佢4-5/1血 之後就8門連技 咁樣我唸同石的峨眉都差唔多死
明教 一開波 唔好比佢行埋你身 埋身既話  出招半怒先 之後同佢打 半怒就完 去到得番2秒 連技做去 做唔死就隱身 再打多幾下
回復 支持 反對