打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 新手問題集中營(大量老手在此解答)

係呀....有d高lv過我既槍手....
死得仲快過我=口=
復幣一早冇晒=3=
我再睇下組多幾個神人睇下得唔得啦
唔該你
同埋復活幣唔係日日排架?????
點解今朝冇既? ...
不滅者Tx 發表於 27-7-2009 13:18

係會日日派比你  但係要有首要條件先拎到    就係如果你身上3個復活幣無用過
到左第2日六點鐘係唔會再派比你  你用晒先會派番比你~所以想儲起d復幣係無可能既
除左係送錢比臭橙洗   所以果3個復幣盡可能都用左佢    但係唔係刻意自殺就好了~
回復 支持 反對

點解我成日玩玩下彈左error3525出黎..搞到1定要立即終止..成日都打唔晒d關
回復 支持 反對

係會日日派比你  但係要有首要條件先拎到    就係如果你身上3個復活幣無用過
到左第2日六點鐘係唔會再派比你  你用晒先會派番比你~所以想儲起d復幣係無可能既
除左係送錢比臭橙洗   所以果3個復幣盡可能都用左佢   ...
tamtamex 發表於 27-7-2009 13:31

唔怪之得啦
臭橙真係...........
總之就用晒去先算
不過今日已經用晒....冇左復活幣真係唔想玩.........
未轉職之前
唔好聽講句....
係咪亂用sp都得架?????????
轉左職係咪重返點架?
回復 支持 反對

唔怪之得啦
臭橙真係...........
總之就用晒去先算
不過今日已經用晒....冇左復活幣真係唔想玩.........
未轉職之前
唔好聽講句....
係咪亂用sp都得架?????????
轉左職係咪重返點架? ...
不滅者Tx 發表於 27-7-2009 13:39

係呀  轉職會重點
所以轉左之後唔好亂點...
我12 13lv都打到火女m了- - k都ok 但無必要a_a
回復 支持 反對

點解我成日玩玩下彈左error3525出黎..搞到1定要立即終止..成日都打唔晒d關
回復 支持 反對

係呀  轉職會重點
所以轉左之後唔好亂點...
我12 13lv都打到火女m了- - k都ok 但無必要a_a
dnf-_- 發表於 27-7-2009 14:07

咁勁?!?!?!=口=
有冇d咩技巧架???????
呢隻game我真係新手
未玩過
期求高手請教
回復 支持 反對

咁勁?!?!?!=口=
有冇d咩技巧架???????
呢隻game我真係新手
未玩過
期求高手請教
不滅者Tx 發表於 27-7-2009 14:21

我諗你應該無學到後跳吧   唔係既話唔會咁難升
同埋後跳要學埋強制... 加埋100點sp  係賽麗亞度學架
學左會易打好多~.~   唔學既話你既空隙太多  比怪連死
尤其係火女台版-3-  會狂落石
回復 支持 反對

有冇人答我牙..又話好多高手幫手
回復 支持 反對

我諗你應該無學到後跳吧   唔係既話唔會咁難升
同埋後跳要學埋強制... 加埋100點sp  係賽麗亞度學架
學左會易打好多~.~   唔學既話你既空隙太多  比怪連死
尤其係火女台版-3-  會狂落石 ...
tamtamex 發表於 27-7-2009 14:32

所以話我新手真係新手
後跳我睇大陸網果時叫學....一早學左...
強制都一早學埋=口=
但只係我成日都唔用
依家我知喇
岩岩打暗黑雷嗚都係出完連技打訓左隻食屍鬼再狂後跳
屈死左佢
回復 支持 反對

有冇人答我牙..又話好多高手幫手
回復 支持 反對