打印 上一主題 下一主題
收起左側

真三5..唔識玩=,=

玩極都過唔到第二關-_-...長阪之戰..

勝利條件係劉比同避難民到達船到-.-..

次次同劉比一齊行..打打下就避難民全滅-_-..

之後我醒目..去幫d避難民=.=..但係劉比又死左=_=

玩左十幾次都輸[[bao_29]]

點算[[bao_40]] 我想過左佢-,-玩到悶喇呢關

ps:我想問埋點解好似冇以前ps2個d (兩下正方 一下三角/三下正方 一下三角) 招既??

回復

原帖由 ♂希♀ 於 23-9-2008 19:31 發表
玩極都過唔到第二關-_-...長阪之戰..

勝利條件係劉比同避難民到達船到-.-..

次次同劉比一齊行..打打下就避難民全滅-_-..

之後我醒目..去幫d避難民=.=..但係劉比又死左=_=

玩左十幾次都輸[]

點算[] 我 ...

長阪之戰

可參與勢力
曹操軍(VS劉備軍)
劉備軍(VS曹操軍)
勝利條件
劉備擊破
劉備和避難民到達乘船地點
敗北條件
曹操敗走或劉備到達乘船地點/
荀彧敗走或劉備到達乘船地點
劉備和避難民全滅
難易度
★★★
★★

無雙演武擁有此關的武將:夏侯諄(4)、典韋(3)、張遼(2)、趙雲(2)、張飛(4)、諸葛亮(1)、劉備(3
具體地圖(所有地圖全可以點擊查看大圖):
圖注:圖上有箭頭的地方表示有高低差,可以進行跳下(爬上)城牆、游泳(上陸)等操作。

要用快馬...就要下載e個野

三匹馬 SAVE

下載點 http://www.sendspace.com/file/a0472c

馬仔既修改器...
下載點    http://www.namipan.com/d/00107887015e03f712de712fe7563313ab2eedb4b12f0d00

*  不過要注意係簡體中文...    用Mic AppLocale改一改做用簡中開就OK...     改到點都得...

~ 不過...不屑修改既人勿插.

評分

參與人數 1 +5 收起 理由
[H]神之判官 + 5 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

唔洗help第2 d避難文ga。
一直幫劉備同佢旁邊個個文隊長,
到長板橋行快d,
殺哂前面d曹軍,
then係前面等惇哥(夏候惇:敵),
殺左之後都係咁向前殺。
support到劉備到碼頭。

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
※華仔※ + 5 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對