樓主: Clarence1224
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 【国服-独步江湖】【港人榜上有名之唔怕唔夠玩】【28/8】

關閉 [複製鏈接]
有意加入我地國服大家庭既兄弟姊妹
歡迎留底你地既大名 講底你地幾時上線
我地會跟進
或者你地自己係GAME道搵我地
只要你打包含名字中既一個字 就好容易搵到我地

回復 支持 反對

回復 117# 細魂a0a
買點最安全就係 7-11買(100蚊RMB)支付寶=(130蚊HKD)
再係淘寶買點 92蚊RMB=2000點=4000元寶
以下係我地一位兄弟玩左2日既經驗

而我就系其中一個兩日升到80+全45心

因為今個星期有雙倍經哈哈.我開雙做單人任
    一個單人任就升得1-2lv;由期39lv個陣
    你應該刷緊單人棋
    你40個陣食埋粒野
    瞬間升44
    然後做下其他任.46左右就去工作室吧

2日+千幾元寶 已經可以80級 +全45心法
回復 支持 反對

回復 120# 細魂a0a
做住任先
佢有一糸列既單人副本任
單人刷棋 單人刷反 單人刷小等等
你開雙經既 一隻怪最少萬幾經  頭40級真係建議做任
因為初期任務對於以後某D副本好重要  例如少室山副本等等
回復 支持 反對

回復 155# StaR`
有無興趣80組  我地依個區 全4帶5 80組已經稱霸
勁多3石人 34石
回復 支持 反對

回復 182# gdwilliam
7粒3級純淨屬攻 合做一粒3級冥晶石  3級冥晶石=60屬攻20-抗
7粒4級純淨屬攻 合做一粒4級冥晶石  4級冥晶石=120屬攻35-抗

點解係7粒純淨屬攻   其實係4粒純淨屬攻+1粒同級冥石
而冥石係3粒純淨屬攻合出黎  所以其實一粒冥晶石=7粒同級純淨屬攻
回復 支持 反對

好多人話搵唔到SER 所以我POST埋出黎
影圖時間係同開貼時間同步
可以睇到獨步江湖依個SER 係早上一樣係火爆紅區

回復 支持 反對

回復 201# 大明BB
國服用掛  最尾損失既都係自己
大陸既盜號實在太出神入化
有可能整個假既網比你  你入左去 唔知down左掛
咁你ac就無左
真係有依d實證
比元工作室帶到80多級
每日刷副本已經足夠快速升級
我地有一班兄弟  玩左1個星期既
依家已經80幾級  開始刷緊3環做神器
回復 支持 反對

回復 202# serenade666
國服用掛  最尾損失既都係自己
大陸既盜號實在太出神入化
有可能整個假既網比你  你入左去 唔知down左掛
咁你ac就無左
真係有依d實證
比元工作室帶到80多級
每日刷副本已經足夠快速升級
我地有一班兄弟  玩左1個星期既
依家已經80幾級  開始刷緊3環做神器
回復 支持 反對

回復 219# everlove123
我地依個係半新區
90上 全4帶3冥晶就係大部分人  全5帶6就大神  真係唔多 主要係雄霸天下依個幫
90下 全4帶3冥晶極少人 已經被稱為暴力打手  一般都係無石至3石人
就算係全4 都未必有令裝
回復 支持 反對

回復 225# 呀暉
你地失左蹤好耐喎
我地依家大多人 分左3個群 因為爆曬
你上線搵番岑默
回復 支持 反對