查看: 4825|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 有事再請教..費事開新post

劍士二轉就係騎士或者十字軍

你可以先打斐2邪骸士兵,之後再打魔鍋蛋,魔鍋蛋都幾好升,我打到轉職,我打到55/50轉職

體劍高V又唔怕打暈,可以無視重金屬蝗蟲,其他選擇有野豬、螳螂、沙漠之狼...等等

始終人魚同烏賊攻擊力較高,你又避唔到好難打
回復 支持 反對

畫面沒有固定的,和一般網遊一樣可以旋轉、角度調較、放大縮小畫面
旋轉(按滑鼠右鍵+移動)
角度調較(按Shift+滑鼠滑輪上下滾動)
放大縮小畫面(滑鼠滑輪上下滾動)

沒有定位的,只能走或者買蒼蠅翅膀來瞬移
或者可以先開MAP,睇下你想到達的目的地在那裡,再找一下目的地最近的城市在那
找到後找卡普拉傳送

你是「跳躍的小雞」頭飾嗎?
DEF1
LUK+2 , MHP+50 , MSP+50
被人類/動物型魔物傷害值減少3%
可發動二刀連擊Lv2(全武器)
若習得二刀連擊Lv3以上時,則發動已習得之等級

這個頭飾只可以透過玩家販賣或諼城中取得
商城價格:200P=200點MYCARD點(好貴=口=)
玩家販賣價:每個SERVER唔同(我係免費愛麗絲,市價由2.5~3.5憶)
回復 支持 反對

將畫面縮小至最細都有15格視野,足以可以逃過王既攻擊=口=
15格已經好夠用,去到有王既地圖當然都要特別小心行啦...
最近係海洞影既...

回復 支持 反對