打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 喂! 大家有野睇啦喂 快d恥笑

第一次放圖 質素係差啲 歡迎各位推廌一啲放圖網俾我 (乜9野圖撲就唔好講 我有原圖 可以再放 放到佢滿意為止
回復 支持 反對

回復 11# hihi98

http://imgur.com/
呢個放圖網,國際通用。
唔想註冊既話,可以用Google/FB/Twitter/Yahoo帳號直接登入
登入之後,上載高清圖唔會被破壞式壓縮。
回復 支持 反對

其實我係可以把炮落去  因為你太認真 話對我造成永遠污點 認真便_了。。。 你成個勢都輸比我  你只係殺左三次唔郁ge我就甘瘋狂 睇黎我ge勢力係sd入面都幾重要 幾大  其實你用ss都輸比我隻無正 換句話說我贏了你 因此呢個只係廢po
回復 支持 反對

豬腸,輸左就認啦,證據確鑿你仲賴乜9野呀
回復 支持 反對

清楚d未?
用左你講既放圖網 THZ
回復 支持 反對

舊機都可以好勁
F91本身都係OP機
IJ同F91兩部打
都係睇技術定賽果

(不過如果IJ裝機動型個LV12部件無節操高空掟標,單打黎講都幾難輸)
回復 支持 反對

[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
甘呀  我又po啦  我贏左你兩場  係咪叫贏左...
拿 你想計贏ge次數又得   計分ge總和又得 點計都係贏緊你= =   我hand左機 殺我唔郁ge三次都可以叫贏? 弱者
回復 支持 反對

回復 17# 大家哥11
甘你伯母 有赢有輸有幾出奇 反正你終於俾人正正式式咁贏咗一次 我輸得起呀 好過你成日彈機輸唔起 今次你成隻7獴獴咁 笑死人咩 以後俾人見到就多一個印象 就係輸咗俾我 叫聲契爺我就放過你 好嗎?
回復 支持 反對

比人多一個印像就係輸左比你...  睇黎你真係好認真  睇輸贏睇得好重...  我贏又多過你  分數總和又多過你 總計你輸左比我  你比我叫你做契弟 我放過你啦 ~_~  再講 你輸得起就唔會自爆啦  重要自爆前打boooooooom  你柒唔柒    59.29<---7.7二次方^_^   五十步笑百步
回復 支持 反對

回復 18# hihi98

笑死 你睇下佢啲反應 完全冇晒之前既嘴炮 剩係得返狡辯 話自已lag機 而家講野要加…… 啲底氣消失哂 都宜家仲要掙紮 省返啖氣叫契爺啦
回復 支持 反對