查看: 14399|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 韓服SD敢達5月29日運營關服公告及退款說明

具體停運時間及退款說明如下:

[SD高達OL停服說明]
付費道具退款結算時間:2015.4.28
停服時間:2015.5.29
退款受理時間:2015.4.30-2015.5.15

[退款規則]
■退款申請期限返金申請期間:2015年4月30日〜2015年5月15日
■可申請退款對象:2014年4月29日〜2015年4月28日期間有過購物的玩家
■退款:退換網絡marble cash

[退款基準]
1.用遊戲POINT購入的商品以及禮品不做退款。
2.退款對象商品
①保管箱中的付費道具按照365天計算,如優惠包、機庫等
②永久持有商品按365天進行按日計算
       - 機體、戰艦等等
③期限制的道具以完整期限為基礎計算剩餘時間
       - 副官、租賃機體等等
④數量型商品以完整數量為基礎計算剩餘數量
       - 戰鬥道具、技能卡等等

[注意]不可退款
※退款申請,申請時間之外的玩家申請不予退款
※已經過期的道具和租賃機體
※購買一年以上的商品及物品
※網絡專用產品(例如修改暱稱這種服務不給退款。)

■退款申請
4月30日 退款頁面開放。

官方原文地址:http://gundam.netmarble.net/Comm ... ?menu=1_1_1&tbName=CappaNotice&idx=1858&searchCatIdx=12

漫貓原文地址http://www.sdgundam.cn/post/37398
回復

啊......果然天下無不散之筵席......真係要摺埋了.....
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

國服不關!?
之前去漫貓睇韓服又話有個咩公會聯賽,仲以為遲啲先
希望港服前都有公告通知下.........
回復 支持 反對

其他服?
回復 支持 反對

估唔到韓服會早過港服執粒..
BF第一季d機出果陣仲以為可以撐多幾年的-.-
以前每個月好期待佢出新機視頻再上百度睇機評sosad
回復 支持 反對

因為bandai唔再俾版權sd 所以被迫關服 原因大家都知
其實韓服根本唔想關服 我上月睇過佢嘅數據包其實有好多新機打算出 但無奈日本bandai為左所謂嘅sdn而封殺sdgo……… so sad…
回復 支持 反對

..............on9 bandai
回復 支持 反對

好快到港服
sd2 幾時先有得玩
回復 支持 反對

sd2其實係sd版嘅高達無雙 我就無興趣玩啦……

論樂趣性及多變性 sd1明顯比sd2高
p.s.   sd2無pvp的   單機or做任吧!少年!
回復 支持 反對