打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 不怕神一搬對手 只怕.....

P.s. Cool魔好慘下 無啦啦中槍 幫你澄清返先 爆倉唔係cool魔做 cool魔只係其中一隻旗子  :p
回復 支持 反對

基本上最近得4單野
1.某四字團大行首係咁講我地團之前有昆狗 覺得我地包庇 不過騙子已踢左好耐 可以講已解決
2.得X射(9千幾戰既本尊/分身)早3日密我要我踢CXXX魔 唔踢就搶城 原因話CXXX魔用分身呃佢錢
但無任何證明 本來話會搵D大房同我講 CXXX魔真係呃人錢 但之後話唔搵 話我之後會知咩事
3.琴日2分身開我名要搶我3座城 又咩一日限期 叫我團行首走  
而我懷疑3.既人係2.既人 想報復而做出黎 所以我先問千手亦即樓主你 了解下 CXXX魔既歷史
我想講 有咩團想個團有騙子 有意圖爆團倉既人? 但事實上無證明到CXXX魔真係爆團倉/呃人點呃人錢   係呢到 我唔理3.既人係唔係2.既人啦 你想投就投 你開廣無原因咁投 我都廢事去回你同追問通緝咩咩咩啦  如果為左CXXX魔而黎既 唔該比一比證據 我唔識CXXX魔 但我更加唔識你一個第1次見既分身仲要無憑無據要我去踢走CXXX魔既人
回復 支持 反對

話者我再講多次啦。我目標唔係cool魔 == 我要搵既人佢已經出現左  重有我絕對唔會咁無聊 走去無啦啦搞人
條件好簡單 所有任品 今晚之內要出現 pk 場出邊門囗地下 我諗個個人識點做掛@0@
回復 支持 反對

無 我見呢排好多人留意我個單野 我想順便借你個post 講下呢排滄海/我有d咩特別事姐 廢事係遊戲入廣播講  我又好似唔夠權限開post講我單野 見你有提及我 唯有借一借你呢到 解釋or等會留意樂古台巨既人了解下
回復 支持 反對

長勝長勝:p下文係我手 公仔畫唔畫埋出黎唔係我決定 我處事手法好和諧既
話哂set盤旗出黎個個有頭有面:(
回復 支持 反對

回復 7# 紫幻芊雨

同一班人:)
回復 支持 反對

又有人爆倉?
回復 支持 反對

回復 17# 新手勿電

算係咁啦 D畜生團咁肚餓        
可能D人250主之後無野做 咪屎惚痕  想我幫佢RR   人地都偷左7百幾個飛虎頭 帶哂頭盔啦D垃圾
回復 支持 反對

到左我地呢D年紀  重有野雖要人明咩??
堅持自己做狗都無咩辦法:P
回復 支持 反對

回復  新手勿電

算係咁啦 D畜生團咁肚餓        
可能D人250主之後無野做 咪屎惚痕  想我幫佢RR    ...
小型膠派機 發表於 11-4-2015 00:12

700幾個飛虎頭.................
有排先賣到....
回復 支持 反對