查看: 3531|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] AR自定義扭蛋要幾抽才會變紫字?

本人用5部 AR升機率,但抽左88抽,用左458000都仲係紅字...係咪有bug?真係唔敢再抽,求指教,pls
回復

基本上, 單抽一隻S每50次轉一次色,

如果雙抽S機就30抽左右(咁上下)轉色,
回復 支持 反對

我就係覺得奇怪,應該中左bug,頭先用3 ar抽法再抽20次都仲係紅字,總共花左約60萬G,108抽,216張擴充,抽過幾十次ar,都未遇咁既情況,完全放棄了,希望大家唔會出現呢d卜街bug啦.阿門
回復 支持 反對

正常係9抽藍字,23抽黃字,4X抽紅字,紫字就係唔知,唔通係某幾部ar有bug?我放的是高达4号机(Bst),高达X分裂者,V-DASH hexia
回復 支持 反對

紫字應該只系s/sr先有
回復 支持 反對

咁即係我倒楣,108抽,60萬唔中.不是bug?但自定義係有個界限可以俾你預計幾時抽到,
唔似普扭咁填坑講彩數,而依家就好似普扭咁冇了期抽唔到,
我之前抽過的幾十部自定義ar最多廿幾三十萬中,今次真係好不尋常>.<
回復 支持 反對

咁即係我倒楣,108抽,60萬唔中.不是bug?但自定義係有個界限可以俾你預計幾時抽到,
唔似普扭咁填坑講彩數,而 ...
隠青 發表於 10-4-2015 03:03

70萬G AR屍決 :handshake:
回復 支持 反對

70萬G AR屍決
sichit1987 發表於 11-4-2015 15:05

你係普扭定係自定義抽屍決?咁即係仲衰過抽sr?我sr最多用50-60萬G中.
咁我個自定義ar仲有冇機會中?真係唔想浪費已用的擴充卡同60萬G,
驚佢下次更新自定義會洗哂d機率
回復 支持 反對

你係普扭定係自定義抽屍決?咁即係仲衰過抽sr?我sr最多用50-60萬G中.
咁我個自定義ar仲有冇機會中?真係唔 ...
隠青 發表於 11-4-2015 18:48

其實我只係抽全A 36號機伏左自己
http://www.sdgundam.cn/search-unit?o=&r=&wt=&rtg=&order=&w=&wex=&g=&sk=&q=&cps=36%E5%8F%B7&rt=
回復 支持 反對

其實我只係抽全A 36號機伏左自己
sichit1987 發表於 11-4-2015 20:35

哦...原來你真係普扭出禍,因為基本上冇人會學似我咁自定義60萬G唔中部ar,
我不排除很大機會已中bug
回復 支持 反對