打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 天降點卡耀重樓

有錢人真係唔在乎個少少錢
但我會認為聰明的有錢人
應該會將錢用在相對比較有價值的地方
回復 支持 反對

gameone今次真係蠢
要買既人 30000 40000都比得起買
唔買既人2000都唔會買
回復 支持 反對

gameone今次真係蠢
要買既人 30000 40000都比得起買
唔買既人2000都唔會買
yuncash 發表於 12-11-2013 20:25

我估GAMEONE都係跟返國服 , 因國服重樓肩都係買
回復 支持 反對

有錢人真係唔在乎個少少錢
但我會認為聰明的有錢人
應該會將錢用在相對比較有價值的地方 ...
天龍八部3 發表於 12-11-2013 19:26

$7000 雖然唔係多 , 但叫我用$7000 買就一定唔會O羅 , 去下旅行食下野仲實際
回復 支持 反對

窮丁路過...
回復 支持 反對

$7000 雖然唔係多 , 但叫我用$7000 買就一定唔會O羅 , 去下旅行食下野仲實際 ...
怪怪 發表於 12-11-2013 20:33

當然啦  我上個月專登拎500買左3張雕刻符 原因都係唔想自己隻退化貶值
    已經唔係諗點執勁隻人 亦都冇諗住要再執勁任何野
    天龍去到呢度對我黎講已經係接近尾聲 而個人而言我唔等錢洗亦都唔想以前心血白費左先冇按市價放ac出去

如果要拎呢隻遊戲勝利既快感 要做既野好簡單 巴結大幫 入去大幫已經可以3石人拎到敵幫7石重樓都拎唔到既成就  相反如果玩好多錢 唔入大幫 亦都唔會得到人地3石都拎到既成就  人依一刻入石對任何人已經冇意思   但我唔係想講仲玩好多錢既人係傻仔  消費係滿足自己欲望  你慾望係隻game 我慾望係其他野  你覺得值就梗係冇人可以阻止你 ,而曾幾何時我都對game既消費慾望好高 不過果陣時既天龍太好玩 日日開片 敵家同自己幫實力不相伯仲 果陣玩左過兩萬  不過回想當時 我依家都冇後悔 至少我隻人都冇賣出去  但依家既天龍就令我連game都冇開成半個月

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
囧大俠 + 40 精品文章

查看全部評分

回復 支持 反對

冇錯 重樓肩喺量產渣古 真重樓肩喺隊長機
囧大俠 發表於 12-11-2013 18:22

隊長機係唔係紅色三倍速架
回復 支持 反對