打印 上一主題 下一主題
收起左側

( C 服 ) HKD 平價出售白卡 Code ~ 裝備後加:~)

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

出售大量白卡 , 為方便計算 . 本人以蝕本價出售
一蚊 = 9999卡 , 最低消費為三十元! 送SKILL 1 / SKILL2 X 5
五蚊 = 一憶 , 買夠一百蚊送SKILL 1 或 SKILL2 X 20

另賣大量雙頂S神裝 . 由於太多的關係 . 有時間先打番出黎 .. 歡迎查詢!
為配合顧客至上 , 代合各類雙頂神裝 , 你講得出我合得到 , 合吾到我收都同你收番黎 !
吾怕貨比貨 , 只怕你吾買 ~

新開張 , 里個星期內買夠五十蚊送40000Card , 剩係限里個星期渣 =)
有問題可以上Server 02 - Hong Kong Only 搵我 ( -Penguin- )

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
交易方法只限入數 , 過數 . 不接受第三方式交易 , 請留意 <<<<<<<
交易時請準備入數子副本 , Whatsapp比我查詢成功可即時交易 !
回復

想問SKILL 1 / SKILL2 個d係咩黎
回復 支持 反對

SK1 剩係合上S
SK2 剩係合下S
回復 支持 反對

留個wtsapp俾我 thx
回復 支持 反對

有冇中銀
回復 支持 反對

有. 可Whatsapp 左我先. PM我 留Whatsapp Number~
回復 支持 反對

留個wtsapp俾我 thx
咆哮的豬 發表於 14-7-2013 02:28

你上Game搵我或者PM留低聯絡方法
EG : Whatsapp Number , 吾夠權限PM我既話可以Server 02 搵我 -Penguin- 黑2等級
回復 支持 反對