打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] 點評自己個人強化槍械區[點評好 重重有賞!!]

as50根本難遊擊
首先用金紅定屍,然後用連環打一吓,再拉開距離開鏡打
最後再補上一個手榴彈 (這玩法只 ...
jacky94228 發表於 12-11-2012 21:31

補唔補榴彈都冇所謂..反正你都唔知屍得番幾多血..而且射一槍都多個榴彈一下
(榴彈200~600)
睇位榴彈位置及敵人位置與及護甲
而我唔明點解會限左係+8as50
你分享既片鍛當中
有條片係有人拎+6下as50黎遊擊..
因此..我唔覺得會局限係+8as50..
有技術
連m95都可以遊擊

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
倉井影 + 5 不錯的分析

查看全部評分

回復 支持 反對

用了大約多少"大約45個一般+1x個精密+2x100%
感想/心得**:難得重洗了3次有3後座力和2彈匣.......
問題: ...
jacky94228 發表於 5-11-2012 21:08

等用重量初始會爽好多..將重量加落連發/命中可節省點射時間
同時更加準確

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
倉井影 + 3 積極參與

查看全部評分

回復 支持 反對

這玩法只限於2傷害 4後座力 1連發 1彈匣 的連環
jacky94228 發表於 12-11-2012 21:31

我淨係強化咗一次後助力都咁玩到...
照樣玩得好好...
其實係在乎槍法而已...

先用金蠍慢慢射...
拖長同殭屍嘅距離...
由於狙擊槍冇準星...
所以要用手槍準星嚟輔助...
用金蠍射嘅時候準星要Lock死喺隻屍身上面...
然後即刻換番連環殺陣開鏡射...

如果隻殭屍體型較大...
即係達叔或者雷比亞嗰種...
就可以試吓快速瞄頭Headshot佢...
畢竟連環殺陣爆頭會扣千幾兩千...
而且達叔同雷比亞個頭幾明顯...
博得過...

評分

參與人數 1樂點 +16 收起 理由
倉井影 + 16 有心機, 內容充實

查看全部評分

回復 支持 反對

多彈又有咩用?..
莫非你真係成日打空炮?
想點?!×.× 發表於 12-11-2012 19:49

其實彈匣容量會影響到作戰心理...
當你枝蛇姬射剩兩發子彈...
多數人自然會有換彈嘅準備...
而趕住換彈或者揾時間換彈都會令人緊張少少...
會比較容易亂陣腳...

換言之用蛇姬射三槍就要戰戰兢兢咁睇準時機換彈...
咁樣會大大降低心理素質...

如果你加咗彈匣容量...
你就可以遲啲先要揾位換彈...
冇咁驚冇彈...

評分

參與人數 1樂點 +7 收起 理由
倉井影 + 7 內容充實

查看全部評分

回復 支持 反對

• 強化了的槍械** :深淵惡魔-KSG12
  • 用了大約多少"一般強化" "精密強化" "初始零件": 用20個一般強化 . 大約用了20個精密 一個100%傷害
  • 感想/心得**:開始強化果陣用三個一般零件加左去連發同後座.之後就加傷害去到加+7 用左20個精密就換左一個100%傷害就變左我依一把<暴君>
  • 問題:有陣時玩遊擊,會唔夠彈+2連發+1後座力轉換就+3彈匣會唔會比較好??

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

問題:有陣時玩遊擊,會唔夠彈+2連發+1後座力
轉換就+3彈匣會唔會比較好??
long199671 發表於 14-11-2012 10:37

你要先問自己槍法好唔好...
如果唔好...
咁就要保持住依家兩格連發...
因為高連發可以令你Miss咗之後馬上補番槍...
假如你連發初始化...
咁你Miss咗就難以補中...

評分

參與人數 1樂點 +7 收起 理由
倉井影 + 7 熱心協助,內容充實

查看全部評分

回復 支持 反對

強化了的槍械** :深淵惡魔-KSG12用了大約多少"一般強化" "精密強化" "初始零件": 用20個一般強化 .  ...
long199671 發表於 14-11-2012 10:37

高傷可以增加震壓力,姐係可以令定屍力更加強
此外,你連發同後座都高,而係話你把槍D子彈都算集中,而且高連發仲可以幫你一次能應付幾隻屍

因此,我覺得你只要練好多你既射術~多D按r

相信你既技術一定更上一層樓相信我啦@@

你把槍好勁嫁喇!

暴君仲要後座低

比我都想整把咁樣既。。

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
倉井影 + 5 有心機

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 88# 想點?!×.×

多謝你既意見
回復 支持 反對

回復 89# long199671

唔洗客氣
回復 支持 反對

M14強化彈匣淨係加一粒彈...
大家覺唔覺得太少?
我覺得一次強化加三粒會好啲...

我有朋友有枝幸運星M14...
佢話枝槍好運吉...

評分

參與人數 2樂點 +4 Bravo! +1 收起 理由
nelson~~ + 1 真系運桔到喊 T_T~你講緊我?
倉井影 + 4 積極參與,給予意見

查看全部評分

回復 支持 反對