查看: 2059|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[已更新 減左價 更正呀!] 放ac 大量3頂裝靚s裝 入黎睇下啦

我彩虹ac : -FadeAway  我msn:catcatg456@hotmail.com
個ac 唔賣 剩係放全部裝+卡 只hkd 入數
風裝:
風魔9 禁S 13秒 禁鞋11.5秒36% 34日金
風劍9 頂降 -27 無法使用防禦 2.5秒36% 360日金
風劍9 頂傷 +54 禁S 12.5秒36% 39日金
風劍8 頂降 -24 無法使用移動 7秒33% 183日金
風鞋9 頂加速 +45 隱形 3秒36% 63日金
風鞋8 頂加速 +40 加速鞋6秒33% 354日金
風杖9 頂降 -27 毒 -7 36% 無金
風垂9 MP+27 隱形3秒36% 93日金

水裝:
水魔9 禁劍禁甲 11秒36% 36日金
水劍9 頂降 -27 無法使用防禦 2.5秒36% 225日金
水鞋9 頂加速 +45 加速鞋6秒36% 274日金
水甲9 傷害-9 禁S 11.5秒36% 59日金

土裝:
土劍9 頂降 -27 轉轉圈3秒35% 257日金
土鞋9 頂最大速 +45 加速鞋6秒36% 262日金

仲有風魔9 火魔9 土魔8 廢s 無金 各一
無彩金 22萬卡(10萬水 火風各6萬) 13裝: 熊貓頭 , high leather armor , arme blanche , long sword , hand cannon , silver boot
高角房 65日 purple 同 blue smile 各一隻  全部金都係由 07-05-2012 開始計起
以上全部野唔洗$520 而家只賣$400!! 唔單賣    大家多多支持 唔該晒 :handshake
回復

回復 支持 反對

回復 支持 反對

:lol
回復 支持 反對

handshake
回復 支持 反對

:lol :handshake
回復 支持 反對

有興趣pm我傾呀:handshake
回復 支持 反對

正呀正呀:lol
回復 支持 反對

wow wow wow wow wow wow wow wow wow
回復 支持 反對

推呀推:lol
回復 支持 反對