打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 希望各位玩家可以對「潛能真丹」提供寶貴意見

每個ser收既價都吾同
咁不如計果陣時d人入左幾多元寶
如果要搵番個價跟本冇可能
咁咪即喺益左班抽蛋出黎既人:lol
冇啦啦搵到大錢
回復 支持 反對

嗯....小弟有小小意見 如果你地話要有上限.....咁用多左個D點? 比番錢佢地?一定回唔到本LO!加上隻GAME 點樣我唔在講!{大家心照喇}入正題!大家諗下你地話唔公平姐!因為你地冇錢玩!小弟都係一樣!在諗人地有錢去BUY 真丹!你估人地唔洗做野咩?以嫁G M 為一可以做就係比番石D玩家!當然唔會係一石!你話用十點去換七石又冇可能!咁最好就係用二十點換一個四石!
回復 支持 反對

係樂古嘈果班咪又係食唔起丹果班人,你試下而家去GAME睇下,重有唔小人係到收圖,
SET 上限? 唔好講笑喇,而家先黎SET 重邊有人敢入點
跟本唔洗理果班人,佢地自己唔抵得人食自己冇得食咪係到嘈:lol
回復 支持 反對

係樂古嘈果班咪又係食唔起丹果班人,你試下而家去GAME睇下,重有唔小人係到收圖,
SET 上限? 唔好講笑喇,而家 ...
靈山 發表於 30-12-2011 23:15

到時咪你班"有錢人"拎堆血去掛機囉:lol睇下有冇人陪你玩
回復 支持 反對

設一個上限是接受的,遊戲是雖要平衡才好玩,不過怎樣退回就是一個問題,如果如剛才那位玩家說,就一個200元寶的轉蛋,這樣就有點太過份,借一位玩家說法 ,香港賽馬會,如果他那個攪珠機出來問題,而你又中了六合彩,你說可不可以祗是還給你一張20元港幣的下期六合彩的彩票呢?   又例如有位玩家說,退回那些圖給玩家,我這個比喻這樣說吧,我去買了一張獎卷,現在中了一個房子,但由於獎品大於賣獎卷的金額,現在失去收人平衡,把獎卷退回你本人,你下期再抽過吧,或你再拿去賣給別人,說你這個獎卷上期本來中了一間房子的,試問你這幾個轉蛋,要抽多少個才出一張這樣的圖,就當我們是去收來的,但如果不是貴公司有工作人員口頭說好不設上限的,貴公司人員代表說出,等同法律效用的,如果不是有那麼這樣。。試問其他玩家怎樣拿這些圖來炒作拿來賣。現在貴公司不是等同詐騙,還可以說是什麽? 民事訴訟可以告你,消費者委員會可以告你,最後,本人少少建議就是,你只能賠的,就只是元寶,不過賠多少?這個就不可以再只是站在貴公司自己的角度去想了,你們要是真的現在去設回上限,就真的要拿個令我們就因為這幾個蛋而拿出了過萬港幣去玩的玩家滿意數目出來,話太多了,打擾各位

評分

參與人數 1樂點 +1 Bravo! +1 收起 理由
浪跡天涯002 + 1 + 1 意見中肯,另加bravo!

查看全部評分

回復 支持 反對

設一個上限是接受的,遊戲是雖要平衡才好玩,不過怎樣退回就是一個問題,如果如剛才那位玩家說,就一個200元寶的轉蛋,這樣就有點太過份,借一位玩家說法 ,香港賽馬會,如果他那個攪珠機出來問題,而你又中了六合彩,你說可不可以祗是還給你一張20元港幣的下期六合彩的彩票呢?   又例如有位玩家說,退回那些圖給玩家,我這個比喻這樣說吧,我去買了一張獎卷,現在中了一個房子,但由於獎品大於賣獎卷的金額,現在失去收人平衡,把獎卷退回你本人,你下期再抽過吧,或你再拿去賣給別人,說你這個獎卷上期本來中了一間房子的,試問你這幾個轉蛋,要抽多少個才出一張這樣的圖,就當我們是去收來的,但如果不是貴公司有工作人員口頭說好不設上限的,貴公司人員代表說出,等同法律效用的,如果不是有那麼這樣。。試問其他玩家怎樣拿這些圖來炒作拿來賣。現在貴公司不是等同詐騙,還可以說是什麽? 民事訴訟可以告你,消費者委員會可以告你,最後,本人少少建議就是,你只能賠的,就只是元寶,不過賠多少?這個就不可以再只是站在貴公司自己的角度去想了,你們要是真的現在去設回上限,就真的要拿個令我們就因為這幾個蛋而拿出了過萬港幣去玩的玩家滿意數目出來,話太多了,打擾各位
回復 支持 反對

到時咪你班"有錢人"拎堆血去掛機囉睇下有冇人陪你玩
luckz 發表於 30-12-2011 23:20

:lol 你咪唔好玩lor,多你一個唔多,冇左你班友天龍咪一樣有人玩
回復 支持 反對

留意番呢個post喺講解決方法
= =要寶貴意見
吾喺要睇法
回復 支持 反對

你咪唔好玩lor,多你一個唔多,冇左你班友天龍咪一樣有人玩
靈山 發表於 30-12-2011 23:25

而家招招積積 到頭喊哂口咪你呢挺人
回復 支持 反對

而家招招積積 到頭喊哂口咪你呢挺人
luckz 發表於 30-12-2011 23:27

有咩好喊,洗得錢落GAME就預佢會有一日變垃圾架喇,只係想話比你知,我地有真金白銀洗錢,你地冇資格話唔平衡,除非你同洗一樣咁多錢但得到既冇我咁多就叫唔平衡
回復 支持 反對