打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 血量已突破200萬 (圖)

關閉 [複製鏈接]
朋友   你又知唔知兩年前天龍回溯    好多人全身5石一夜間冇曬(ps:我係其中之一)   裝都冇埋   個個話 ...
SHIH 發表於 14-12-2011 13:20

天龍回溯? 有冇人聽過?

你喺咪記錯自己玩緊第2隻game
回復 支持 反對

天龍回溯? 有冇人聽過?

你喺咪記錯自己玩緊第2隻game
qazwsx2002 發表於 14-12-2011 16:34

小朋友  我只係講我既經歷  唔係要人信定唔信  你信唔信對我冇着數  明冇??
回復 支持 反對

小朋友  我只係講我既經歷  唔係要人信定唔信  你信唔信對我冇着數  明冇?? ...
SHIH 發表於 14-12-2011 16:38

搞笑
你廢up的確冇人會信你 講出黎又唔洗人信ge 仲唔喺廢up
大把人由開南北ser到依家仲喺度 有冇人試過天龍1 天龍2 曾經有回溯 我想求證下
回復 支持 反對

朋友   你又知唔知兩年前天龍回溯    好多人全身5石一夜間冇曬(ps:我係其中之一)   裝都冇埋   個個話 ...
SHIH 發表於 14-12-2011 13:20

你呢個係另一個問題, SERVER發生意外情況而道致DATA有所損毀, 呢個屬於技術意外, 但我而家講緊係公司本身出手回收已售出商品, 呢樣係商業詐騙. 你搞清楚情況先
回復 支持 反對

唔知幾多外防呢==
回復 支持 反對

有冇回朔都好, 呢個係另一個問題, 犯罪級數都唔同, 但我知道北SER 王SER, 開SER時候係有過好多技術問題, 包括DATA LOST, ACCOUNT EXCLUDING MEMORY, DATA TRANSFER ERROR, 等等.............對於玩家會有, 物品消失, 物品數量差異, 交易時失敗後物品特然消失, 呢D情況都屬於技術錯誤, 唔同而家講GAMEONE收回已發出嘅轉蛋活動, 我請大家搞清楚. 因為這品已售, 公司就算要回收都要買家同意先可以咁做, 係無事先告知情況下收回會有可能觸犯法例.
回復 支持 反對

c服既血量
回復 支持 反對

搞笑
你廢up的確冇人會信你 講出黎又唔洗人信ge 仲唔喺廢up
大把人由開南北ser到依家仲喺度 有冇人試過天 ...
qazwsx2002 發表於 14-12-2011 17:45

講你又唔信  唔信你又要問人  尼D咪攞來柒囉....   活動完左 咪知扣5扣囉   反正我都食左20粒   改唔改都冇所為   唔講甘多   夠鐘放工下次再吹

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
浩B -5 粗言穢語

查看全部評分

回復 支持 反對

溫生 你知唔知你e張圖搞到幾多人要切=.=
回復 支持 反對

WOW-_-
其實我有興趣既係你用左幾多錢食D丹?
回復 支持 反對