收起左側

動漫聊天(內有大量毒氣!)慎入..

都係四糸乃最正><
回復 支持 反對

都係四糸乃最正>
聶羅阿瑪特 發表於 15-5-2015 01:29

咁你買左未?
回復 支持 反對

咁你買左未?
weasel乂銘 發表於 15-5-2015 14:25

[size=14.4444446563721px] 老實講,真心想買,因為哥個系列d figure真係做工好精細,甚至有d部位比原作動漫既更好

[size=14.4444446563721px]你睇下四糸乃佢手袖哥度有金屬光澤嫁,真係好靚

[size=14.4444446563721px]望住哥d figure完全有心靈被治愈既感覺

[size=14.4444446563721px]但遺憾地,我家唔適合擺放哥類型既野,有d唔好意思>///<[size=14.4444446563721px]
[size=14.4444446563721px]

[size=14.4444446563721px]網上search過十香哥個~著靈裝渣劍又靚又型
五河哥個就感覺上麻麻.......總覺得冇乜霸氣[size=14.4444446563721px]同埋佢把斧頭唔見左...[size=14.4444446563721px]唔知係咪同一個系列...

[size=14.4444446563721px]八舞,九美貌似未出~期待中@w@
回復 支持 反對

老實講,真心想買,因為哥個系列d figure真係做工好精細,甚至有d部位比原作動漫既更好

你睇下四糸乃 ...
聶羅阿瑪特 發表於 15-5-2015 20:25

琴里既話有個景品...做得粗糙
今年會有隻新既

但係睇到未完成既造型就覺得好似唔好得去邊

回復 支持 反對

今年會有隻新既

...
weasel乂銘 發表於 16-5-2015 05:19

完成型應該係昵隻,我覺得同你哥件鶵型係同一隻黎就係覺得好似缺少左佢把天使同埋唔夠威嚴
回復 支持 反對

完成型應該係昵隻,我覺得同你哥件鶵型係同一隻黎就係覺得好似缺少左佢把天使同埋唔夠威嚴
...
聶羅阿瑪特 發表於 16-5-2015 09:33

我個人黎講,無件天使(武器)的確係唔夠好

但係最主要都係因為瞼崩
回復 支持 反對

今年會有隻新既

...
weasel乂銘 發表於 16-5-2015 05:19

睇真d原來唔係同一件黎......
佢左手伸直左(想點==?)

右手放左背後拎住把斧 (咁樣放好似有d怪.....

隻腳繑埋左

眼未上色...鼻口部分睇得出表情同之前哥件差唔多
回復 支持 反對

前排到左貨
回復 支持 反對

睇真d原來唔係同一件黎......
佢左手伸直左(想點==?)

右手放左背後拎住把斧 (咁樣放好似有d怪.....
...
聶羅阿瑪特 發表於 16-5-2015 14:23

琴里(靈裝)
又要令人敗錢落去
一雙修得好既天然美腿

回復 支持 反對

有冇人有興趣?
回復 支持 反對