樓主: kelvin4leung
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 古城追殺論

我咪講左拉登架啦 咁都叫唔現實 -.-^ w t  f  我不是天國盟架 lol
回復 支持 反對

拉登唔係 現實中的人嗎-.- ? 他發動性戰架 lol
回復 支持 反對

=.= 都叫你們把這件事放大現實生活中看!! 並不關在遊戲裡的事呀!! 本人只是借遊戲的事去比較現實!! ...
kelvin4leung 發表於 11-7-2011 21:31

我倒覺得版主真係鑽牛角尖。。無人想同版主去討論現實。。。。請版主正面回答我問題 如果只係用一件事去比較現實 點解要寫出身份?  我可以同版主你講 只要你唔寫出身份 根本唔會引起罵戰..大家唔會將事件針對係剎盟同天國盟來講=.=
版主要用遊戲既一件事去比較現實 完全無問題。。但 呢件事根本唔係事實 有某d成份係版主虛構既 咁樣又點去比較現實?
回復 支持 反對

根本就係拉登(天國盟) 打美國(剎盟) -0-
回復 支持 反對

再重申一次。。我對版主要講咩道理無興趣  我只係想同版主你講 你呢篇文章係旁人眼中係中傷緊天國盟 因 ...
天殺專者 發表於 11-7-2011 21:29

我並沒有詳細說本文是針對天國盟!?因已令大家誤會! 所以我便改了多次!!在你看的那個版本中完全沒有提到半只字是關於天國盟, 請不要對號入座!! 就算我說的那件事都是說出一個人的感受!? 難度感覺都有分對與錯嗎? 俗語有云: 真金不怕洪爐火 所說的如果是不實,你亦不用擔心你的幫會被中傷呀!
回復 支持 反對

根本就係拉登(天國盟) 打美國(剎盟) -0-
獨劍行 發表於 11-7-2011 21:44

你所說的是事件,而不是道理呀!
回復 支持 反對

我並沒有詳細說本文是針對天國盟!?因已令大家誤會! 所以我便改了多次!!在你看的那個版本中完全沒有 ...
kelvin4leung 發表於 11-7-2011 21:44

很可惜係大家既討論入面  已經知道你係剎盟 而敵盟係天國盟   所以版主由一開始已經錯了 更改左都無用~ 版主。。要記住自己係版主  好多人下意識會認為版主講野有公信力 從而令到人誤解 咁到底是誰對誰錯。。。 版主你話真金不怕洪爐火 有左呢句野。難道就可以去講d唔係事實既野出來?   其實 版主講左真金不怕洪爐火  意思係咪代表左 版主講既野唔係事實呢
回復 支持 反對

你所說的是事件,而不是道理呀!
kelvin4leung 發表於 11-7-2011 21:47

拉登 是人物 o.o  咁你又提出要人明你道理 我同你提出左你又話唔岩 真係神是你 鬼又係你  -.-^   咁你想講咩 你想人明白 你完全係自己既世界
回復 支持 反對

很可惜係大家既討論入面  已經知道你係剎盟 而敵盟係天國盟   所以版主由一開始已經錯了 更改左都無 ...
天殺專者 發表於 11-7-2011 21:51

是你認為我是剎盟,我並沒有表明呀, 而且除了剎盟亦有其實盟對閣下的幫會不滿呢!? 版主的身份與本話題有什麼關係?難度版主就不會被處分?版主就大曬?我只是以天龍玩家身份說一說自己的感受! 如閣下認為本人的言論對你造成利益上的損失(例如:誹謗...等),可以到樂古的投訴區中投訴本人呀,只要付上證據,經管理員核實,本人便會獲得處分。
回復 支持 反對

拉登 是人物 o.o  咁你又提出要人明你道理 我同你提出左你又話唔岩 真係神是你 鬼又係你  -.- ...
獨劍行 發表於 11-7-2011 21:56

加油努力繼續想吧>.<
回復 支持 反對