查看: 64227|回復: 45
收起左側

[綜合討論] 無聊大馬升lv攻略+招人啟示

有點裝版:
1lv~50lv          可以係遺跡之地打咩都得(蜘蛛除外)
點解50lv?  因為可以幾多屬點
50~105           礦坑一條龍升上去    又賺到錢
105~113          小赫or樹
113~123            小布
123~?                小克
?~180                 信念d精靈
無點裝版
1lv~36lv         野狼
36~71lv           遺跡之地
71~105lv         礦坑
之後無點裝唔知你點升
千祈唔好話難升啊     掛機基本上唔費工夫就100幾
大家應該知道90  2轉得5點     
所以以下為每隻職幾lv先轉(唔計100技):
聖劍          120
皇家              110
魅影              115
賞金              105
元素               128(冰火盾15lv)or       120  
聖靈              100
杜特係無2轉既  so無視
版主  EY3P  返來玩啦        私服相信已經玩到厭嫁啦
除左版主   亦招人玩^^      而家唔少團
唔驚小圈子wo
而且d野又唔貴
話說有人183lv了
各位返來玩啦-,-

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
EY3P + 20 精品文章

查看全部評分

回復

小弟之前著住點裝 68 Lv 都唔夠磺洞d怪玩
回復 支持 反對

小弟之前著住點裝 68 Lv 都唔夠磺洞d怪玩
EY3P 發表於 20-6-2011 13:27

-.-     你有無50特嫁
而家好似多番d人了
快黎玩啦XD
回復 支持 反對

-.-     你有無50特嫁
而家好似多番d人了
快黎玩啦XD
lun191 發表於 20-6-2011 16:40

我玩的話你會唔會比d錢黎洗下先 XD 小弟之前比人食左幾百點 仍然好不爽
回復 支持 反對

RE: 無聊大馬升lv攻略+招人啟示

我玩的話你會唔會比d錢黎洗下先 XD 小弟之前比人食左幾百點 仍然好不爽 ...
EY3P 發表於 20-6-2011 16:49

咩錢

洗唔洗買咁多-.-
我係呢個服淨係用左350點到而家(1套點裝+符)
回復 支持 反對

咩錢

洗唔洗買咁多-.-
我係呢個服淨係用左350點到而家(1套點裝+符) ...
lun191 發表於 20-6-2011 17:24

有冇d Game Point 資助下
回復 支持 反對

有冇d Game Point 資助下
EY3P 發表於 21-6-2011 11:29

咁........其實無乜野買囉
我比到你既得傘一隻-/-.
回復 支持 反對

咁........其實無乜野買囉
我比到你既得傘一隻-/-.
lun191 發表於 21-6-2011 16:48

團傘?  因為冇私服岩玩 有D興趣
回復 支持 反對

團傘?  因為冇私服岩玩 有D興趣
EY3P 發表於 21-6-2011 19:31

yes,私服真係outdate啦
玩正服啦-v-
回復 支持 反對

yes,私服真係outdate啦
玩正服啦-v-
lun191 發表於 22-6-2011 10:31

你幾LV ? out唔out唔係問題  最重要係好多朋友起裡面
回復 支持 反對