打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 天山童決戰-~~~~夢滅血洗汗血之嶺(更新自5月16號)

好好睇a_a
回復 支持 反對

勝敗打交實有-.-
唔係你輸就我贏架啦-3-
你post4-5條片尚來又代表D乜
乜呢2年來只係打左呢4-5條片時間既交 ...
愛你哈哈 發表於 11-5-2011 22:37

金元帥都POST果張一個月前既圖去證明曾擊敗白頭滑水男
你唔去同佢講「唔係你輸就係我贏架啦-3-」, 你唔去問下佢POST圖出黎代表D咩?.?

都幾雙重標準喎-.-
回復 支持 反對

頂....唔早d通知我有得打交......
回復 支持 反對

睇晒!我更加痛恨你地唔叫我:'(:'(
回復 支持 反對

金元帥都POST果張一個月前既圖去證明曾擊敗白頭滑水男
你唔去同佢講「唔係你輸就係我贏架啦-3-」, 你唔 ...
二打十六 發表於 11-5-2011 23:46

代表白頭輸過比夜  而唔係白頭口中所謂既龜夜
白頭話自己贏到夜 只係片面之詞 我放張相上黎只係唔想各位比佢呃到:)
回復 支持 反對

白頭話自己贏到夜 只係片面之詞 我放張相上黎只係唔想 ...
金 發表於 12-5-2011 01:32

求其喇!打機姐....口同鼻嘈都冇得嘈既!你話人片面之詞,我都可以話上次你輸果陣我冇你咁精靈影低佢姐......算喇!得閒再打過!唔打交會悶死我架{:13_682:}
回復 支持 反對

好精彩好好睇@_@
5睇都5知原來係2個幫打7個幫-__-
回復 支持 反對

好精彩好好睇@_@
5睇都5知原來係2個幫打7個幫-__-
shi520 發表於 12-5-2011 03:50

打左都幾耐下LU.....有冇興趣入夢幻玩下?哈哈.....
回復 支持 反對

本人帳號無暇打理,唔強的但都可以頂10幾秒,有意(租)黎玩下可以密我 細節詳談
回復 支持 反對

白頭話自己贏到夜 只係片面之詞 我放張相上黎只係唔想 ...
金 發表於 12-5-2011 01:32

睇尋晚喇叭既內容, 係夜撩白頭1ON 1
白頭應戰, 夜唔肯去喎, 仲叫白頭去汗
我就無睇到白頭話自己贏硬喇, 係佢話自己唔怕輸

然後夜不肯應戰既情況下, 閣下就將一個月前既夜曾打敗白頭既相POST上樂古, 之後係咁開喇叭話「夜!好野!」
呢D叫事實? 我覺得係閣下誤導唔知情既玩家咋喎

第一, 白頭無否認係4月18號曾被夜打敗
第二, 夜係尋晚都唔肯應白頭挑戰, 咁樣叫白頭片面之詞?

大家見到既事實, 就係"白頭曾經係4月18輸俾夜"
同埋, "夜撩白頭隻揪, 白頭應戰, 有人唔肯打"
回復 支持 反對