打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 邊個派[後期]上左石最屈??

關閉 [複製鏈接]
回復 48# cool2617

唉...` 一睇你就知係NEW,, 你要逍遙同星宿打!? 別開玩笑喇...  星宿不嬲係克住逍遙,,, 點解呀!~ 佢畫地控你, 你可半怒氣可解,, 你招含笑半步顛, 3秒點一下月,, 逍遙D陣又放唔到...
你唔好話你星屬打死天山!?  天山開儀花打星係絕對冇得走! 又冇+速, 又冇得閃.+上102神器-速~~
你再GAG d  @o@
回復

少林7石就屈哂   有無睇大陸ser既英倫玄魔  佢75m血  其他門派點打?
回復

回復 50# asd1024

(
    假設6石天山平推1m2移花2m4 你知5知 移花下1下大技=(係1m7係大技+1m2)+(4x1m2+4x200)=7m7800 如果會心=9m4800 以上係中位數5好意思 剛剛打錯公式-.-
回復

回復  真天龍戰神

同意,,我隻星宿打逍,,比我殺死個陣,,我仲有1半血再少少左右,,都唔知佢咩事-,-事先 ...
cool2617 發表於 27-4-2011 21:24

係架,對住啲近攻嘅仲可以牙擦擦,對住啲遠攻唔係咁屈咋!;P
回復

回復 51# asd1024

@@打天山我都打過,,對住3/4屬個d我輸既多過嬴,,不過佢地次次開60怒,x花,,所以佢蘭花完,一日,暗技,青蛙,,一輪技,唔係佢死就我死...打天山係難d
回復

回復 55# cool2617

...?  你其實知唔知自己講緊咩...!?  正常一個天山係唔會開60怒氣!  咩叫佢蘭花完,,到你反控.... 我未見過天山得一招控技lor..!!  (通常唔隱入): 閃80技,移花;初隱,蘭花,出技出技出技, 同生共死,打打,,暗器控技!,, 你都差唔多la``!!
回復

我支持武當
回復

我支持武當
回復

我支持武當
回復

我支持武當
回復