打印 上一主題 下一主題
收起左側

你想比邊間公司代理?

關閉 [複製鏈接]
邊間點數平就邊間
回復

你要考慮下人家黑的原因系咩。。
黑問題  無想到咁幼稚啦  小學雞。
   原因就系系代理。代理。。大陸服開T3了。。點解唔代理最新版本過來?因為無錢。 有錢代理一個版本過來。。又要投資咩?防外掛!  開F就封了5M個帳戶。。。你估投入防掛  數據庫 唔使錢? 如果系遊戲內部人員就知道成本要幾高。

魔獸世界黑唔黑? 時間都要收費  又咪咁多人玩  為咩? 為就系人地無外掛。。公平性高。

你龍之谷。。賣G的  ? 100%系用掛掛出來的。   搞亂遊戲市場。    黑就黑比點造掛的人。

而家買G的 都為自己利益。。想點便就點便。  為咩?為自己。   都無想過舉報佢。

講到低。。 消費者都系想用最小的錢玩到公平的遊戲。、但系 系無可能的。
回復

遊戲橘子!!!Gameone佢食左我2皮啊!!橘子幾黑都5過3000
rty123456 發表於 9-10-2010 17:17

你算好得2m
我成9m幾
都係玩天龍
跟住冇左個號
打去gameone佢叫我自己報警
d態度差到咩咁
佢係好在冇講粗口咋
所以都好少玩gameone d game
回復

People deserve very good life and <a href="http://bestfinance-blog.com/topics/personal-loans">personal loans</a> or collateral loan will make it better. Just because freedom bases on money.
回復

代理有咩用:lol
回復

People deserve very good life and personal loans or collateral loan will make it better. Just becaus ...
TRACYCross25 發表於 28-6-2011 23:30

米堆舊POST啦- -
回復

佢講乜jer野,能力有限,睇唔明
回復

又俾人推番上黎= =
回復

我地既孔明將舊帖推返上黎
回復

我地既孔明將舊帖推返上黎
wps031142 發表於 29-6-2011 00:51

= =無聊
回復