收起左側

[綜合討論] ro改版的神官和十字爆刺的質素點疑問@@

以下是我算的幾個神官的質素點
INT 70 VIT 90 DEX 80
INT 93 VIT 93 DEX  51
INT 83 VIT 93 DEX  65
INT 90 VIT 99 其餘 DEX  
INT 55 VIT 99 其餘 DEX
INT 99 VIT 83 DEX56
主要是玩讚美系
技能是聖母之祈福*5
冥想*10
主要會點這2個轉身技,
我問了我朋友,他說3轉的大主教int一定要高,那我就問他
vit99 int 99 d25這樣好嗎
我朋友說可以@@
那麼霸邪要10lv嗎@@

十字刺的(喜歡爆刺)
Str96   Agi 74 Vit30  Dex 60<~~這我朋友說可以打怪和食王PVP

STR90 AGI 90 VIT1 DEX 2 LUK 60

STR90 AGI99  VIT1 INT1 DEX1 其餘LUK<~~這是拿了雙怪盜戒指

想問十字刺3轉技能係唔係for雙刀刺用多呀????
給一下意見>"<
回復

Str96果個幾ok我見人地拳刃裝黑蛇卡片好勁,勁在攻速快
回復 支持 反對

100i  70d  我就全點v
i點解一定要高--  高ga定義係120i?
如果玩爆刺
我會整到佢50爆就夠 luk唔洗太多--
STR90 AGI90  就一定要
不過你唔點d 你想玩3轉技 就冇可能
淨係玩爆刺
如果我150  100s 90a  70/80d   就點v 90/100到  你可以在點返其他
我會用2010頭 +10爆
             雙盜 +20
          應該有31爆 在用luk點到50
回復 支持 反對

我明agI/str要90up dex7/80
我唔係好明vit要加咁多做咩?
我有雙盜+雙骨卡拳刃,
我想問下仲要加幾多luk?
回復 支持 反對

你加到有50爆 就唔洗加luk
你唔加體好少血
打城戰 會比龍火秒--
我唔知你咩ser
有塔卡ga騎  龍火打人可以3萬
你150 1點都唔加v  有1.7萬血 未用裝
150 有加 100/90v  3.3萬 同3萬血未用裝
回復 支持 反對