查看: 3391|回復: 22
打印 上一主題 下一主題
收起左側

DrEaM❤ 招人

關閉 [複製鏈接]

新會

DrEaM❤

特別消息  DrEaM❤色神被盜號了...如發現此號在遊戲中使用外掛...請馬上在此說明
              之前有比此號用外掛打ge...我在此道歉...但不是我用的...

入會條件 : 1. 有品  2. 技術普通或以上 3. 入左會要改到名

入會方法 : 打贏會長(即係DrEaM❤色神 .. `S!U__*夜月)..友情客串(✄CLAn`天誡 .. 沙魚)

入會時間 : 每天下午3點至晚上10點  可以係遊戲到密我/加我 或者密天誡

改名規格: DrEaM❤xx        
                xx係你想要GE名
------------------我係分隔線-----------------------

會長 : DrEaM❤色神
副會 : `S!U__*夜月 .. DrEaM❤鍾
客串VIP : 沙魚
VIP : 乂檸檬水 .. ❤偽x小夜♪
         k!SmeTܜ碎 (有待更新)

高層人員 : DrEaM❤永 ..
會員 : SHING220(未改名) ..DrEaM❤影
         DrEaM❤櫻雪 .. 翼之行者(未改名)
         3e32re23er23(未改名) .. SpEcIaL`豆奶(未改名)
         不死身(未改名) .. 三小朗(未改名)
         DrEaM❤流星 .. bgfbf(未改名)
         DrEaM❤鬼眼 .. DrEaM❤千流(有待更新)
回復

臭天佢入會呀-_-?
回復 支持 反對

客串....有冇得收錢架先
幫其他會做測唔問過me先-__-!?
回復 支持 反對

o...要改名的
那沙魚無得玩了XD
回復 支持 反對

我客串ok??
回復 支持 反對

沙膽...你係.???
遊戲名係what..
回復 支持 反對

my name is 沙魚^^
回復 支持 反對

沙魚-0-
好呀..你可以幫手就最好la....
但我又驚搵左你幫手就冇人入到會- -
回復 支持 反對

個個都打贏你
個會長位點坐-.-
回復 支持 反對

代表黑心黎握握手;D
回復 支持 反對