查看: 1929|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 退game= =" 冇mood

我知冇乜人識我^_^
但係...一齊討論下
講真退game有幾個reason
1. 隻game除左劇情+NPC樣唔同
    其他既同【 武林群俠傳 】95%一樣 ( 呢隻寵物要60LV先用到-  -")
2. 食錢game
    衝裝..講真白手起家真係好難
    衝左幾百蚊
    都係得件+6
    連爆十幾張卷真係好爽
    你D裝廢少少 玩PVP跟本唔洗打
    一個全身+10 幾招可以秒殺同lv 冇+防既人
    就算4-5條友圍佢都唔洗點扣血 仲要+虛寶藥 比大BOSS更加難打
3. FD走晒
   悶 個個走晒 由公測識到而家...走晒...越玩越冇mood

P.S.
其實賺錢唔難
建議到40菁英地圖刷BOSS 邪靈
會掉 藍字飾物 ^_^

【 不喜勿插 】
回復

我話你聽, 天龍八部仲食錢, 我用左 $3000幾蚊玩, 但俾D 5石人唔使5秒就打低左.
回復 支持 反對

樓主唔鐘意玩咪咪鬼玩囉~~~
大把遊戲~~~
不過樓主咩ser 係咪劍聖ser 係既話pm 比ac我得唔得~~€多謝~~~~
回復 支持 反對

^_^
我玩天煞PVP ser
D裝好廢-   -
得把+9刀 +12近戰傷既戒指
叫做似樣少少
回復 支持 反對

我知冇乜人識我^_^
但係...一齊討論下
講真退game有幾個reason
1. 隻game除左劇情+NPC樣唔同
    其他既同【 武林群俠傳 】95%一樣 ( 呢隻寵物要60LV先用到-  -")
2. 食錢game
    衝裝..講真白手起家真係好難
     ...
ktp21412 發表於 24-8-2009 13:54

1. 未玩過,不予置評
2.講真,呢隻game有拍賣同買點系統
利用得好白手興家唔難
我一張點都未買過 到e+都用+6武+3件靚飾

PVP方面我PK羸過全+8-10人 放毒帶住打
3.ME2 可能就開學
回復 支持 反對

我話你聽, 天龍八部仲食錢, 我用左 $3000幾蚊玩, 但俾D 5石人唔使5秒就打低左.
andyleong08 發表於 24-8-2009 14:00

我都用左大約.....$6000度
樓主,你唔想玩咪咪玩LO
回復 支持 反對

我都用左大約.....$6000度
樓主,你唔想玩咪咪玩LO
mokahim 發表於 25-8-2009 00:33

係天龍八部我只係想刷下王綀下功, 但冇啦啦都俾人打. 係中華英雄我玩和平ser, 一定唔會俾d 玩多錢既人打.

係天龍八部d 朋友已經走晒, 我自己已經3星期冇玩了, 可惜個AC 仲未賣出.
回復 支持 反對

我話你聽=  =
機戰仲食錢
我一個月就用左3千-   -"
衝一次件裝就要好似要2-3張350點..( 唔太記得
仲要唔係一定得-   -

早排轉左打SP1...CB岩岩完
話唔刪檔...28號就公測..
仲有幾日先玩得
..諗諗下 開下機戰玩陣都好...( 真係冇野好玩
SP1唔錯架 一齊轉黎玩啦
有得用雙手槍 步槍 重機 雙刀 爽死
回復 支持 反對

我話你聽=  =
機戰仲食錢

仲有幾日先玩得
..諗諗下 開下機戰玩陣都 ...
ktp21412 發表於 25-8-2009 14:16

我買一隻忠誠, 卓越, 高資7級變異熊貓已經用左成3張350點既go card, 之後幫寵沖8悟, 再上5自動技, 之後再上7高技, 又用多左幾張go card, 2個鐘頭內用左超過 $700 蚊.

仲未計我其他裝備, 沖裝, 上石和寵物所用既錢, 而家好後悔浪費金錢係天龍八部度.
回復 支持 反對

我話你聽=  =
機戰仲食錢

仲有幾日先玩得
..諗諗下 開下機戰玩陣都 ...
ktp21412 發表於 25-8-2009 14:16

呢個我同意
我公測第一日開始玩 玩呢隻用左成3舊水
玩到1600戰 (早期有得bug點數)
回復 支持 反對