查看: 23437|回復: 379
打印 上一主題 下一主題
收起左側

CaNDy` 公會=]

關閉 [複製鏈接]

會名'  CaNDy`

會規' 1唔可以爆粗 (同音字得 ha
         2唔可以串人先  
           3只收熟人   
             4要打測試賽 (-  -"汗
               5本公會會長擁有最終決定權

講返第4 測試賽
要係 山場 5分鐘內k0了姬3命以上
或    精場 k0了情  ((三盤一勝就合格
或    精場k0了后1命以上

會長'  CaNDy`    (秘書
          CaNDy`        (打手
            CaNDy`
后             (打手x2

(排名分先後___

會員'    CaNDy`
             CaNDy`
               CaNDy`
                 CaNDy`
                   CaNDy`

((如漏左名 請係樂古回
                                                                 有事查詢 都係樂古回

本公會同  公會 同  CLAn`族 一點團  仲有同  逆族` 盟左 xP ((恭喜haha

另外

由於 發現有人 特登改入黎扮我地公會 用外掛整臭我地公會
所以 除左以上既人 一津都係假既 thz

最新一點係
由於CaNDy` 有好多玩家 入了會 最近少0n/玩
所以本會長((即係我
係到講 如果入左會但2個月內冇0n過就踢=] thz
回復

其實VS唔洗限時既 -_-.
回復 支持 反對

同我打 耐牙ma haha
你都可以限時嫁 (如有需要 ha
回復 支持 反對

=.=不限時間很糟糕
想當年同思思的弓打了成粒鐘(汗"""

2唔可以串人先  <---人地串你之後可以串佢- -?
回復 支持 反對

=.=不限時間很糟糕
想當年同思思的弓打了成粒鐘(汗"""

2唔可以串人先  
meow喵 發表於 9-8-2009 08:59

先x者賤牙ma
s0人地串我地 我地可以串人地=]
回復 支持 反對

先撩者賤,. 我都係睇人
回復 支持 反對

先撩者賤,. 我都係睇人
善仔Ss 發表於 9-8-2009 10:56

(轉返頭像先<-- 離題
你暗串我唔識打字
唔好成日串人個d 要做有品人 ^0^
回復 支持 反對

姐0.0`!
我來報到的說...!
回復 支持 反對

聽說呢度離題都不緊要(飄走

re#8...
你就是傳說中的 遙O嗎- -?
回復 支持 反對

姐0.0`!
我來報到的說...!
MI0`瑤- 發表於 9-8-2009 20:01

妹 很乖xP
haha
某版主 小心 比人嬲 比人打 比人話
haha
回復 支持 反對