打印 上一主題 下一主題
收起左側

㊣芯不在焉 ↖ 帶升+買賣↗ ◆◇不喜匆插◇◆

無不喜...但係...好X貴...
題外話..聽人講..你份人講野同性格都幾濺..(不喜勿插)
lung996633 發表於 22-7-2009 01:30

又係你牙...我放ac你又係度搞搞陣
宜家又搞人地個po
你想成個交易區冇收入先happy嗎
你明顯想挑釁人地插你姐
你以為係咀邊掛住個(不喜勿插)係<免死金牌>???
你咁講明顯想人插你姐..
妖魔鬼怪快d走~~
妖魔鬼怪快d走~~
妖魔鬼怪快d走~~
妖魔鬼怪快d走~~<<<同樓主趕邪中~~
回復 支持 反對

50# lung996633 聽講你份人都幾on9嫁啵^^真係唔係好寫字啵,小朋友
回復 支持 反對

51# a65333600 我鍾意-w-
回復 支持 反對

又係你牙...我放ac你又係度搞搞陣
宜家又搞人地個po
你想成個交易區冇收入先happy嗎
你明顯想挑釁人地插你姐
你以為係咀邊掛住個(不喜勿插)係???
你咁講明顯想人插你姐..
妖魔鬼怪快d走~~
妖魔鬼怪快d走~~
妖魔鬼怪 ...
a65333600 發表於 22-7-2009 02:42

甘叫搞人地??挑釁??
你試諗下..你冇得改密碼就話賣ACC..你4XLV有咩信用先??
如果你收一個ACC..人地話冇得改密碼..你又會唔會收呀??
如果教人地小心被呃係錯..甘叫人地以後點信你呀??
都係想D人以正當手法交易以免被呃姐..
不喜勿插..都係人地教既姐...

另外..心不在焉..
咩叫"真係唔係好寫字啵.小朋友"
唔明你呢句...
仲有..你好大咩?叫人地小朋友..
都叫左你不喜勿插架啦..哎..甘你就唔好叫人地不喜勿插啦..
AR伯
回復 支持 反對

54# lung996633 關你咩事姐死傻仔,唔係升LV死開D,ON9仔黎既^^,年中見呢D唔小
回復 支持 反對

甘叫搞人地??挑釁??
你試諗下..你冇得改密碼就話賣ACC..你4XLV有咩信用先??
如果你收一個ACC..人地話冇得改密碼..你又會唔會收呀??
如果教人地小心被呃係錯..甘叫人地以後點信你呀??
都係想D人以正當手法交易以免 ...
lung996633 發表於 23-7-2009 00:41

我唔想同你嘈...唔好搞到人地個po冇生意
回復 支持 反對

54# lung996633 關你咩事姐死傻仔,唔係升LV死開D,ON9仔黎既^^,年中見呢D唔小
心不在焉 發表於 23-7-2009 03:25

年中見過唔少你呢d只係識話人on9仔既人.算啦..唔再陪你鬥kai...留返俾你自己kai
回復 支持 反對

57# lung996633 因為我年中都見你唔小真係白痴仔on9仔,無法~!!順手推一推~!!
回復 支持 反對

推~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

爽YY既你...講咩呢??
咪又係外掛仔一個..話人地白痴ON9之前..不如諗下自己有幾醒目ON9仲好啦..
年中年中...年中都唔知你仲有冇命玩呢隻GAME...除左用粗口..你真係無咩識架啦??
真係年中見唔少你呢D串人用字9成都係粗口到唔知想講咩架BO..

搵你帶升咪俾人捉外掛..算吧啦你
回復 支持 反對