打印 上一主題 下一主題
收起左側

本人畫...比下小小面啦,,(卡通化)

如果放棄左就唔會再開帖啦 U SEE?
我點知你係咪放棄係kyo貼 係樂古貼左住地球轉

小畫家應該係畫D乜 應該好清楚 PHO畫D乜 都應該好清楚  

講左我新手,小畫家係畫x2 PHO刀係畫x2

唔一定 我有話一定要3D
[佢Q版連2D都唔知有冇啦]

唔一定 既然大把人一定勁過佢(如果佢知既話)好心就唔好懶係畫得好要拎佢畫
你覺得樓主知?講左冇人貼 點知人地勁過佢 就算自己畫畫樣衰唔貼得?
唔可以幫樂古+人氣?

我冇咩好氣同你講
你根本就一直以為自己對畫有好深的認識
但係?
[你不如上去youtube打「小畫家」
個八木畫畫比佢好千萬億倍
畫3D都可以照畫到
佢Q版連2D都唔知有冇啦
畫呢d冇難度既話  大排人畫到  
又唔見人地帖出黎?]

-比佢神唔貼得?
-Q版一定要3d?
-人地一定要貼?

[你都識講畫風唔同  so 我畫畫既方法都好唔同
我用小畫家畫畫
我係會放大既畫板黎畫 一個畫板 唔係有少少黑點擦一擦佢就唔會有 你用全方位上色 上返d位
d白色格仔一樣會有 唔通一個位一個位咁刪?
你可以上網睇返八木點上色 用直線補?獨了嗎?像你補足4小時?]
-講左我新手
-我唔識八木呢個人 我刀唔想呢一生做佢跟尾狗!
-我唔識咩係你全方位上色 但我有對畫畫的熱成

[你d畫都較膠 學乜人用pho?你用返小畫家吧啦你
pho最大既唔好處係唔可以有實體feel 
直接d  佢既然畫q版 就好心用pho]
-批評?
-畫膠唔用得pho?
-畫膠要用小畫家?
q版唔用得小畫家?

[比人批評幾句就傷自尊心?
我夠成日post出黎比人串啦
咁我有冇放棄?
我係kyo個討論都post過3幅 又咪係比人踩 唔緊要架 唔比人話 一世都唔知自己有乜錯]
-[咁既畫= =
仲話有人要拎==
你睇下我用小畫家畫果d畫啦==] 你呢d係批評?
-我點知你有冇放棄
[ 唔緊要架 唔比人話 一世都唔知自己有乜錯]
-話同批評2回是

[佢畫d畫完全同kyo睇果d畫冇方法咁
只係將顏色改一改
我冇話我d畫令]
你有咩資格批評人?
人地畫風係點關你叉是呀?
大家畫風刀唔一樣

[「唔好亂話自己好鬼叻」我有講嗎?我的意思雖然係近  不過係唔係完全性意思係一致?]
你冇話你d畫令?
好搞笑囉
你幼稚園程度?
咩叫[你睇下我用小畫家畫果d畫啦==] 含意?
你講呢個唔係曬係咩?教人地點畫畫呀?
呢d小學串人刀知道咩意思啦

[我係用直線掃瞄
我唔係用直線一畫一畫咁連住黎畫
我想問  用直接掃描點上色?]
人地刀識講
用直接掃描點上色?
用放大鏡補空位
再用'柒'膠/白色線畫都圓滑
你唔識用x膠咩?

[我只係想話比佢聽
呢d咁q版性既畫對依家用開小畫畫既人黎講已經係好易畫]
are u ok? 好易畫 畫比我睇?
大家的程度刀唔同 你覺得易畫 唔=佢覺得易囉
你入黎串佢就係因為佢畫q版?
重複:
你有咩資格批評人?
大家畫風刀唔一樣
夠可以有人話你d畫風樣衰 但係大家唔會禁做囉
我講過 禁樣好傷人自專心先

仲有 你之前個post : [咁既畫= =
仲話有人要拎==]
我真係見唔到呢d野囉
[我只係想話比佢聽
難道你講野勁大範圍?

呢d畫  除左可愛之外   我諗唔到啦
可愛唔出得街?
大把畫家畫畫可愛 賣勁多囉!
係唔係要我講名 馬星原 e+賣到勁多元化

我唔講係咪偷圖果d野住
我覺得樓主果d畫令過你好多囉 起碼樓主有上色先
仲要話冇人拎樓主d畫
你果d刀唔好得去邊-.-
我刀可以話你d畫係偷番黎
跟住係樂古到改畫入面個名刀得
但係我唔會禁做囉 因為我知道禁樣好傷人自專心先

一山還有一山高
你未見過呢個地球另一面
唔好亂話自己好鬼叻[你睇下我用小畫家畫果d畫啦 <---有自吹成份]
等人讚你好過自己係到扮勁
下次比人用畫串番你
羅到爆~
回復 支持 反對

1.你可以去kyo討論區睇^________^
2.小畫家主要畫d實體化(岩畫) pho主要畫q版(岩畫) 唔係d乜野x2
3.q版可以畫到3D q版點解唔可以畫到3D?
4.好心唔知就去藝術與設計果度睇啦
5.正如我D畫 我樣得樣衰唔貼得?(同埋小霖講)
6.我係鍾意貼係度 還點幫手加人氣(同埋小霖講)
回復 支持 反對

2.小畫家主要畫d實體化(岩畫) pho主要畫q版(岩畫) 唔係d乜野x2
5.正 ...
艾倫WalkeR 發表於 19-6-2009 16:43

1.你可以去kyo討論區睇^________^ [sorry wow!我對樂古係忠心 其他論壇? no way~]
2.小畫家主要畫d實體化(岩畫) pho主要畫q版(岩畫) 唔係d乜野x2[得你諗到禁專業,pto唔係你諗到禁單純,畫畫唔係要畫到好秋勁 鍾意就得]
3.q版可以畫到3D q版點解唔可以畫到3D?[你想問咩]
4.好心唔知就去藝術與設計果度睇啦 [樓主果d令好多 呵呵呵~]

如果放棄左就唔會再開帖啦 U SEE?
我點知你係咪放棄係kyo貼 係樂古貼左住地球轉

小畫家應該係畫D乜 應該好清楚 PHO畫D乜 都應該好清楚  

講左我新手,小畫家係畫x2 PHO刀係畫x2

唔一定 我有話一定要3D
[佢Q版連2D都唔知有冇啦]

唔一定 既然大把人一定勁過佢(如果佢知既話)好心就唔好懶係畫得好要拎佢畫
你覺得樓主知?講左冇人貼 點知人地勁過佢 就算自己畫畫樣衰唔貼得?
唔可以幫樂古+人氣?

我冇咩好氣同你講
你根本就一直以為自己對畫有好深的認識
但係?
[你不如上去youtube打「小畫家」
個八木畫畫比佢好千萬億倍
畫3D都可以照畫到
佢Q版連2D都唔知有冇啦
畫呢d冇難度既話  大排人畫到  
又唔見人地帖出黎?]

-比佢神唔貼得?
-Q版一定要3d?
-人地一定要貼?

[你都識講畫風唔同  so 我畫畫既方法都好唔同
我用小畫家畫畫
我係會放大既畫板黎畫 一個畫板 唔係有少少黑點擦一擦佢就唔會有 你用全方位上色 上返d位
d白色格仔一樣會有 唔通一個位一個位咁刪?
你可以上網睇返八木點上色 用直線補?獨了嗎?像你補足4小時?]
-講左我新手
-我唔識八木呢個人 我刀唔想呢一生做佢跟尾狗!
-我唔識咩係你全方位上色 但我有對畫畫的熱成

[你d畫都較膠 學乜人用pho?你用返小畫家吧啦你
pho最大既唔好處係唔可以有實體feel 
直接d  佢既然畫q版 就好心用pho]
-批評?
-畫膠唔用得pho?
-畫膠要用小畫家?
q版唔用得小畫家?

[比人批評幾句就傷自尊心?
我夠成日post出黎比人串啦
咁我有冇放棄?
我係kyo個討論都post過3幅 又咪係比人踩 唔緊要架 唔比人話 一世都唔知自己有乜錯]
-[咁既畫= =
仲話有人要拎==
你睇下我用小畫家畫果d畫啦==] 你呢d係批評?
-我點知你有冇放棄
[ 唔緊要架 唔比人話 一世都唔知自己有乜錯]
-話同批評2回是

[佢畫d畫完全同kyo睇果d畫冇方法咁
只係將顏色改一改
我冇話我d畫令]
你有咩資格批評人?
大家畫風刀唔一樣

[「唔好亂話自己好鬼叻」我有講嗎?我的意思雖然係近  不過係唔係完全性意思係一致?]
你冇話你d畫令?
好搞笑囉
你幼稚園程度?
咩叫[你睇下我用小畫家畫果d畫啦==] 含意?
你講呢個唔係曬係咩?教人地點畫畫呀?
呢d小學串人刀知道咩意思啦

[我係用直線掃瞄
我唔係用直線一畫一畫咁連住黎畫
我想問  用直接掃描點上色?]
人地刀識講
用直接掃描點上色?
用放大鏡補空位
再用'柒'膠/白色線畫都圓滑
你唔識用x膠咩?

[我只係想話比佢聽
are u ok? 好易畫 畫比我睇?
大家的程度刀唔同 你覺得易畫 唔=佢覺得易囉
你入黎串佢就係因為佢畫q版?
重複:
你有咩資格批評人?
大家畫風刀唔一樣
夠可以有人話你d畫風樣衰 但係大家唔會禁做囉
我講過 禁樣好傷人自專心先

仲有 你之前個post : [咁既畫= =
仲話有人要拎==]
我真係見唔到呢d野囉
[我只係想話比佢聽
難道你講野勁大範圍?

呢d畫  除左可愛之外   我諗唔到啦
可愛唔出得街?
大把畫家畫畫可愛 賣勁多囉!
係唔係要我講名 馬星原 e+賣到勁多元化

我唔講係咪偷圖果d野住
我覺得樓主果d畫令過你好多囉 起碼樓主有上色先
仲要話冇人拎樓主d畫
你果d刀唔好得去邊-.-
我刀可以話你d畫係偷番黎
跟住係樂古到改畫入面個名刀得
但係我唔會禁做囉 因為我知道禁樣好傷人自專心先

一山還有一山高
你未見過呢個地球另一面
唔好亂話自己好鬼叻[你睇下我用小畫家畫果d畫啦 <---有自吹成份]
等人讚你好過自己係到扮勁
下次比人用畫串番你
羅到爆~
回復 支持 反對

1.你可以去kyo討論區睇^________^ [sorry wow!我對樂古係忠心 其他論壇? no way~]
2.小畫家主要畫d實體化(岩畫) pho主要畫q版(岩畫) 唔係d乜野x2[得你諗到禁專業,pto唔係你諗到禁單純,畫畫唔係 ...
victor190 發表於 19-6-2009 16:50

1.u see?叫你睇唔係叫你玩
2.「主要」....你係唔係唔識睇「主要」呢兩隻字....
3.比佢神唔貼得?
  Q版一定要3d?
  -人地一定要貼?
  失億?
4.叫樓主d畫同藝術與設計果d人比 (叫定佢收x都得)
回復 支持 反對

5.正 ...
艾倫WalkeR 發表於 19-6-2009 04:43 PM

一.我係話你做咩話人地畫得唔令,你都畫得令過佢.

二,畫唔係貼呢到,呢到有名叫一般貼圖區,而唔係亂禁貼貼圖區..

三.還點幫手加人氣<---Y曲事實.唔通我貼18禁圖畫去政府生活易就會多D人使用其他功能嗎?

在稅單中加入數個笑話就會少點人逃稅嗎?
回復 支持 反對

一.我係話你做咩話人地畫得唔令,你都畫得令過佢.

二,畫唔係貼呢到,呢到有名叫一般貼圖區,而唔係亂禁貼貼圖區..

三.還點幫手加人氣
*小霖* 發表於 19-6-2009 17:42

1.我一向都唔鍾意d Q版 我一見到就引唔住口架啦
2.話明一般 我d畫都算係一般 
3.我唔知架 我跟victor講既
回復 支持 反對

玩信長玩傻左=/=
回復 支持 反對

艾倫WalkeR 發表於 19-6-2009 05:59 PM

咁唔代表你可以踩人地,咁我夠覺得你果D畫樣衰啦.

咁人地都冇話過可以俾你踩..
回復 支持 反對

艾倫WalkeR 發表於 19-6-2009 17:59

首先 , 我覺得艾倫WalkeR係個非常腦殘嘅人
因為佢講嗰啲野,有好多我都唔明
入正題 "
第1 , 你唔中意卡通畫 咁你畫個D畫叫咩 ?
你畫個D爛鬼畫 都係Q版姐
你認為你自己D畫唔係Q版 ?
而且樓主D畫令過你個d咁多
你冇資格話人

第2 , 你個D畫算係一般 ?
我覺得極樣衰
唔好怪我咁直接
我真係忍唔住要話你

最後 , 我希望你唔好用D歪理泥反駁我
我係好認真咁批評同反駁你
回復 支持 反對

幾得意!!@@
回復 支持 反對