打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] !!!免服祭司/神官升級心得-_-(不喜物插)!!!!!!!!!!!

簡易說明:未轉身牧師我係唔建議玩十字牧所以我會點90i 60d 期他都係v
小服之路:轉左小服有補血之後就去古城偷爆d怪 爆到3x-4x就可以去米糕組法c同你一齊升(打米糕打到2轉)
(配點建議):10補 10加速 10天賜 4傳陣 5天護 2順移 1天使天淚 4天障 1光獵 1綬速  有剩就自己鍾意點咩就咩
祭司之路:轉左祭司咩技都冇果陣就去古城爆到12-15job左右就可以去組隊區搵1肉1巫+自己3人打羊(ok好升)但你果1xjob一定要點到
(希生)祈福因為有佢令巫師唱暴風快接近一半,打羊打到75-80就可以轉去打火洞搵1個巫師單練is ok(我打火洞打到99)打到90你裝有u劍,巫婆的話你就可以進入直路打無名3樓了.冇靚裝的話建議繼續打火洞打到99(陣間下面再介紹打火洞技巧)
轉身小服之路:公喜你你以經轉身了,跟上面一樣一開始要先到古城爆到4x轉米糕,黎到轉身你應該都認識唔少朋友,你就睇下你有冇朋友有黑王借比你(我當時有人借的)有的話你就發達了(唔係呃左佢)你4x的時候就可以去歐2帶補水去炸佢地到40job轉去打天邢鬼打到2轉,冇的話請繼續上面的練功方法!!技能配點跟上面一樣 但質素就要睇你玩咩神官 十字=99i99d期他v 玩番普通型=70i 81v期他d
神官之路:wow黎到最後階段了,都係去左古城練1xjob但今次唔洗打羊了 直接去火洞(先+希生,聖祈17job就可以點爆呢2樣)打火洞打到85左右轉打無名3樓打到99。(我轉身90時i70 v81 70d)(本人重未打過無3,因為果時未有)
火洞小秘訣:你ge拍擋巫師要長期滿血,5-8秒放一次希生,要練得快一定要巫師行頭,叫佢唔好放能量外套唔係一陣冇晒魔,想放聖母之頌歌就要係佢唱緊暴風時行過佢前面幾步放,因為咁樣佢放完走果陣你會岩岩好係佢後面,唔好用霸邪幫佢/自己因為自己會跟唔上佢,轉身後用聖祈只係放係巫師身上因為自己比較硬就唔洗,我ge經驗只係去到咁多,謝謝收看。(不喜物插)(紅色為重點)

來自:波利一名退役神官-_-
                                                                         本文乃是原創文章,請勿轉貼
回復

但我隻祭沒(希生)咁點升好~”~[[onion_47]]
回復 支持 反對

打得咁辛苦都無人復,我復你^_^~
回復 支持 反對

好多謝你既心得...會對我地依d新手有好多既幫助 thx^.^
回復 支持 反對

唔錯呀,不過你咁升系升級快,打唔到pvp同gvg
回復 支持 反對

神官最威水
隱居私服((溜
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

有人分享小服耶@@"
服真的很難玩呢
回復 支持 反對