打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [心得]劍士1-30等衝級方法

敏騎有乜咁難升= =?要洗幾多錢?
1-12lv係新手區打,
12-20lv蝗蟲
20打後可以係波利島打到30
30可以去刺蝟蟲區打
沖2轉果陣去打金波....

裝備需求都唔大
有件+4 白幽 斗同+4 蟲蛹衣 就頂到怪
初期武器又唔洗勁商店貸夠用,2轉先買d屬武,,想玩pvp先買+10 3殘1礦 武士刀
後期基本上怪好小打中你

體騎都幾曬錢....是關下下比怪打得中,
要買好多水,,仲要裝好先可以頂得住怪,,

講真體騎後期先難升!
攻速慢,攻擊小,比怪下下打中,食補品多
你跟團黎都曬時間,RO洗乜組隊升.....開個外掛,任何職掛一個幾月包轉生<---收費服
,仲帶人賺錢,
轉左職我掛一晚海3,平均有3,4件洞聖衣,,一晚都賺幾百萬-_-又可以升lv,,
7x果陣可以掛海4,打劍魚卡賺,,
你帶人賺錢搵得幾多.又浪費升lv時間....曬氣

敏騎就唔同
雙手劍攻速增加,有屬武攻擊力又高,a去到80怪又打你唔多中,
pvp又強
轉左生仲勁,有狂怒之槍,攻速真係超快,,加埋把村正,
好難有人頂得住,,
體騎想pvp勁.....要比敏騎花上幾十倍錢-0-"

想做肉盾,團練,帶人賺錢就開體騎啦= =

體騎,,初期比怪打咪幾滴血,,
後期比怪打咪百幾滴血囉-_-"
回復 支持 反對

11# 川保久齡

各有各強,體騎毫無疑問可以單挑大部份王(不要說魔王 夢羅克、夜勝魔等級這些,這些任誰都不能

單挑的),這樣說不是想特顯體騎的能力,而是想帶出每種練法都有它的作用,最重要的一點是遊戲中

不存在最強角色,只存在最強玩家,有技術任誰都能變強!
回復 支持 反對

30lv就換把大馬/勁的單手劍
之後買水去無花打金波,或同服事組隊
升得勁快@@
回復 支持 反對

對於樓主的說話...各人有和人的方法吧...

狂擊 <--------用這個挑獸人...低點波波利....
反正轉什麼職業~什麼玩法..也小不得了它吧.
開頭全加力~
嗯..就這樣...有興趣試試吧..
自由度高是ro的特點嘛........(呃哈哈...
回復 支持 反對

狼唔係會圍你咩????
回復 支持 反對

15# 惡魔二號

會呀!狼是群體攻擊系魔物來的...
回復 支持 反對

其實...只要有心的話在斐1都打到你3x lv吧
我之前(剛有轉生)試過無聊地用人手玩劍單打斐1
當時好似用廢裝...每日花幾小時後3x lv了
問題只是初頭就有點危險及會打到悶...
因此當時如非太無聊或想同人吹水的話...掛算
回復 支持 反對

估唔到仲有小量人玩正ser呢!
回復 支持 反對

17# [H]~煉獄~

斐洞1樓嗎!?腐屍唔係太好升喎...

點解去附近打長老榭精既?
回復 支持 反對

多謝分享!!!
回復 支持 反對