收起左側

[版務] 本區各項報告處理中心

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... p;extra=&page=6
是否人身攻擊?(小學雞)

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
牙宗 + 3

查看全部評分

回復 支持 反對

五、如要使用「內容隱藏功能」,請不要隱藏所有照片,否則扣二十。另外,如果會員回覆太空乏亦會扣十分至二十分不等,當作呃帖處理,敬請各會員注意。分泛內容:睇睇先/ccccccccccc 等類似字眼。

其實
點解而家有D帖 所有相片都HIDE晒
都唔扣分?
之後D人回帖當然有灌水成分
相都未睇
會員可以回D咩呢?

點解要扣會員分?
而唔係樓主呢?
回復 支持 反對

五、如要使用「內容隱藏功能」,請不要隱藏所有照片,否則扣二十。另外,如果會員回覆太空乏亦會扣十分至二 ...
meow喵 發表於 30-1-2012 18:39

全部hide哂果d我會同樓主講..叫佢轉..如果唔轉..先再扣分/幫佢轉
回帖者可以話..e.g. "唔知樓主咩樣"果d類似字眼..
ccccccc同睇下先睇睇先.. 真係純粹為睇先回..好老實講..會員可以選擇唔睇..睇既..回番好少少..都唔係太困難姐..
打幾隻字都唔會哂太多時間..

就算唔係全hide哂亦都大有cccccccccccccccccc<~~~呢類人在..
回復 支持 反對

Sorry
請唔好怪小弟推帖
其實呢
如果就咁自貼,唔知會唔會係本人POST架喎。
因為,我都曾經見過,有啲人會盜取別人相片嚟扮自己,咁樣會誤導到其他人。
我想知道,如果有人話自拍,但係相中唔係自己個樣,會點?
回復 支持 反對