查看: 1066|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 大家好=.=''我想發表一吓我既感想!

關閉 [複製鏈接]
由於我部死廢柴電腦廢左..幾日冇上nakuz..
未入前睇到fs區有個hot字...激野!馬上入黎!!
見到幾個關於某位俾人插既post.心諗:呢次仲唔係有笑"了"睇?
睇左幾個post之後~發覺仲好睇過小說...由期是佢個xanga同blog俾人搵到!佢仲係度問你地點搵到...
呢part真係死到我din......=.=''

條友d相可以用兩個字形容呀   (激野)
個死人口係成世唔變...可能到死果一日都係咁既死口.一定要咪住.唔咪住個口唔影得相既=.=''

總括黎講......
條友膠既指數我俾10個星.....
條友既iq指數我俾0.001個星.....
(滿分係1個星)

條友7既指數我俾20個星
回復

你講緊ALANYIP牙? 有ALANYIP既POST要比人關架BO 我想你比人關POST牙[膠行]

條友傻仔就算 仲自認令仔 ..
... 有人問我我係唔係令仔過佢..
我比佢睇左我個樣之後佢就囧了 -V-
回復 支持 反對

原帖由 花洛 於 19-5-2008 15:32 發表
你講緊ALANYIP牙? 有ALANYIP既POST要比人關?

條友傻仔就算 仲自認令仔 ..
... 有人問我我係唔係令仔過佢..
我比佢睇左我個樣之後佢就囧了 -V-

佢講緊yip咩
仲以為佢講緊花洛xd[[yoyo_165]]
提醒樓主= =有錯字...
死到我din- -
回復 支持 反對

講真- -
睇左成個星期都仲係講緊alanyip
大家唔覺煩?
唔係話樓主同二樓,你地錯過左發表意見既時間,出黎講下感想都係人之常情
我唔係幫住個嗰條粉皮
只係睇左成個禮拜都係千篇一律
樣衰,無品,賤人
啲人插完又插,插完又插
我覺得就算FS無話題好講,再攞番呢啲使人憤慨既事黎講,唔會悶?

回復 支持 反對

原帖由 GhostofHarry 於 19-5-2008 15:48 發表
講真- -
睇左成個星期都仲係講緊alanyip
大家唔覺煩?
唔係話樓主同二樓,你地錯過左發表意見既時間,出黎講下感想都係人之常情
我唔係幫住個嗰條粉皮
只係睇左成個禮拜都係千篇一律
樣衰,無品,賤人
Ú ...

....原來你係想話我....[[yoyo_141]]
回復 支持 反對

==
唔止係你
仲有好多好多
的確佢呢啲人插多幾次都唔覺有咩事
但係真係差唔多成個禮拜....
日日都見到ALANYIP呢幾個字
大家唔通真係咁一般見識?
猛係度鬧?
鬧人呢啲野點到即止
都係嗰句
凡事留一線,日後好相見

回復 支持 反對

佢仲有咁多討論價值架咩[[bao_16]]
知道佢係咩人,大家心照算啦
駛乜插到人咁不堪?
凡事留一線,他朝好相見[[bao_49]]

回復 支持 反對

見到條友個樣真係....................
佢xg幅相...[[mg_1_52]]
回復 支持 反對

回復 4# 的帖子

亂咁插果d當然係要飛啦!
睇d插得有深度既.....有d真係笑死=.=''

我見冇野做.咁得閒咪上黎開番個post lo..
無他既....我個msn唔知咩事用唔到..所以上黎吹吹水姐!
大家如果唔鍾意既..
請版主關左佢..[[bao_40]]
如版主要扣分請手下留情!![[bao_44]]

回3樓
多謝提點!
回2樓
我覺得佢應該係以為自己好醒!

好啦!12點了!明天上學!各位晚安!!
回復 支持 反對

OKOK 我應成你我唔再插ALANYIP啦. 賤男一名的人-V-
回復 支持 反對