查看: 1455|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 睇完ALANYIP.. YO 全能七七既POST COME ON MAN!!

關閉 [複製鏈接]
- -  呢D叫令仔.. OMG.. = =
吹水.. 無敵..
同個個所謂女朋友做過愛 - - ?
真係講就天下無敵 做就無[能]為力..
.. 你呢D叫令仔 .. 我諗真係HK既明星收哂皮啦..
比你威哂好無??冬古頭叫令仔.. - -
唉 - - 話因為你令仔所以先同你扑野..
我諗條女去搵隻值$10既鴨都值過你呢個$1既吹水怪 =3=
.. 你吹水唔緊要
吹到話你玩AND1勁過HOTSAUCE
吹到話你花式挫樽可以嬴 NBA 入樽賽既明星
吹到話你射三分勁過RAYALLEN
吹到話你一拳可以打穿BOOM牆
吹到話你同ONEAL搶位搶到佢跌親
吹到話你插花可以插到IVERSON失重心
我都有機會信..
但係 你話你令仔絕對唔得!!
7頭 同我COLLECT SKIN啦 !
覺悟啦 你呢D所謂既令仔只會成為高登眾改圖專家既材料
覺悟啦 你呢D所謂既溝死女只會被真正溝死水既人恥笑
覺悟啦 你呢D吹水怪永遠都唔夠我吹!!
我呢家就吹水 吹你呢條7頭可以變型仔 嘩哈哈哈哈哈哈哈哈哈!!
健力是世界紀錄入面如果有樣世上最7 我諗你係..
你發夢啦 講7你都未夠班牙
傻仔@___@V
回復

膠神回歸
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

呵呵!!!!!!!!
回復 支持 反對

WOW[[bao_32]]
十卜你[[bao_30]]
以上既野完全認同[[bao_39]]
回復 支持 反對

串佢還串佢, 高登多左好多08小隊了
唔好係咪都響個名出黎得唔得?
唔怪得高登多左咁多小朋友上
個名成日比人周圍響, 想唔多都難啦, 唉
回復 支持 反對

小弟見識小[[bao_29]]
想知咩叫08小隊[[bao_45]] ?
回復 支持 反對

插花插到a.i 失重心.,

撞死oneal, 呢兩句最正^___^
回復 支持 反對

其實尼 不如唔好提佢啦 提佢 令到我諗起佢 諗起佢我就想[[bao_48]] .....佢
條友走極都唔走 咪無視佢=.= 唔好睇佢up乜自然會走[[bao_29]]
回復 支持 反對

樓主係唔係rap ?
整首rap  黎   哈哈[[yoyo_177]]
回復 支持 反對