樓主: kingloveyan
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 一人一帖喚醒雲起 重燃天外之光

個天外官網冇整過lu.../
免費遊戲一定講錢的- -+
零起d 遊戲不嬲冇人理
開咁多又點

轉哂做免ser可以話係冇可能
不過都支持
回復 支持 反對

~~~~~

梨地講到免費ser同收費ser甘大分別
甘梨地有冇諗過 係吾係真係有甘多人可以負擔得起一個月既收費尼""??
仲有: 玩online game 至在開心 真係要甘汁著 收費吾收費""??
相比起黎 禾覺得免費ser d人就好勁 exp 錢 咩都一半 但係都可以升到9x lv
甘梨地收費ser尼 exp 錢 都係100% 升到9x lv 梨地就一定架啦
仲講到免費ser d人吾係人甘
依家都吾係講收費ser 同 免費ser 問題
根本就係雲起出問題 有咩可能為左錢而搞到依家尼個地布 令甘多中意天外既人都走光光
如果一個game 真係想搵錢 就好心梨留d人客啦 <~~~吾洗禾教梨呀嘛
長期客 同 短期客 <~~~用腦都知啦
仲係到扮有學識 搞online game 真係不知所謂
依家都吾知有幾多人因為梨開多一個ser 而走哂
係想大家都就合併啦 將兩邊既野合埋一齊 甘大家未玩得開心囉
如果梨真係為左小小錢 面放棄長期支持天外...雲起all game 甘梨就吾好合併啦
不知所謂既活動 冇用既道具就吾好出啦 吾好馬馬虎虎就搞d不知所謂既活動出黎啦
連一個15歲既o靚仔都覺得kai活動

明吾明呀 雲起 合併 比心機搞好天外 and all game 搞d好d既活動啦
石器都搞得甘好 點解天外吾可以尼
石器就係輸有外掛 點解依家天外冇外掛 又吾搞得好好睇睇尼
快d搞番好天外 甘就有人支持雲起梨喇
回復 支持 反對

原帖由 天邊一片【瞎】 於 24-7-2008 11:02 發表
梨地講到免費ser同收費ser甘大分別
甘梨地有冇諗過 係吾係真係有甘多人可以負擔得起一個月既收費尼""??
仲有: 玩online game 至在開心 真係要甘汁著 收費吾收費""??
相比起黎 禾覺得免費ser d人就好勁 exp 錢 咩都 ...

你話15歲靚仔都覺得kai活動e一句好主觀
合併ge話會出好大問題
相信會有好多人會抱怨點解我地出錢玩100%..d50%唔洗出錢就可以玩100%
相信會有的
想想出左出黎ge結果..先慢慢諗
不過雲起都唔會理了
回復 支持 反對

天外應該黎個大更新[[bao_36]] [[bao_36]] [[bao_36]]
回復 支持 反對

我好同意....
希望ranup會盡快
回復 支持 反對

收費sev又收錢.又商城.= =
回復 支持 反對

回復 26# 的帖子

-  -玩free  sev 明顯係食錢
回復 支持 反對

雲起做d野啦....出野本來已經冇效率~
最好就聽大家意見啦@@"
回復 支持 反對