打印 上一主題 下一主題
收起左側

[K盟]招收GC新會員 香港人開 Lag都唔Lag下 haha

關閉 [複製鏈接]
K哥..so good 連好廢既鳳凰會都唔夠做^^比鳳凰會更勁既一個會喔!
回復 支持 反對

k盟高手如雲 智力等同丁丁
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 瘋人院 於 16-3-2008 02:35 發表
丁丁是個人才,占帝是人才之中的人才

u錯了   占帝不會丁丁的明句(你好)

當你一開電視聽到呢句=.=一定就   囧+冏+冋=你好

等我幫個占帝改下個會規
                         (一)要冇品   有品者踢出會
                        (二)要一個星期最多上1至2次   最好就唔上
                       (三)收人等級不限,最重要係    d技術去到場場死比人地就ok                              
                       (四)本會內不得有團員鬥爭 要互相幫助sm人 有場齊齊玩 有人齊齊sm  唔可以唔sm
                       (五)要尊重各會長 會長同副會長都是一樣   見到會長第一件事係問候佢老娘  唔問候唔得  唔問者踢出會
                       (六)名要自己改 名前要有[K盟] K是大皆的  名就自己改的  禁止改名改到型的  一定要改到7d先好
                       (七)人地串一定唔可以串返人地  一定要很賤地回應人地  
                            例如人地串你  你好廢啊 廢到冇得頂  你一定要答佢 : 冇  計啦會長都咁廢我地要學會長先得架嘛
回復 支持 反對

原帖由 瘋人院 於 16-3-2008 02:35 發表
丁丁是個人才,占帝是人才之中的人才

等我幫個占帝改下個會規
                        (二)要一個星期最多上1至2次   最好就唔上
                       (三)收人等級不限,最重要係    d技術去到場場死比人地就ok                              
                       (四)本會內不得有團員鬥爭 要互相幫助sm人 有場齊齊玩 有人齊齊sm  唔可以唔sm
                       (五)要尊重各會長 會長同副會長都是一樣   見到會長第一件事係問候佢老娘  唔問候唔得  唔問者踢出會
                       (六)名要自己改 名前要有[K盟] K是大皆的  名就自己改的  禁止改名改到型的  一定要改到7d先好
                       (七)人地串一定唔可以串返人地  一定要很賤地回應人地  
                            例如人地串你  你好廢啊 廢到冇得頂  你一定要答佢 : 冇  計啦會長都咁廢我地要學會長先得架嘛
回復 支持 反對

原帖由 2335982 於 19-3-2008 12:19 發表

等我幫個占帝改下個會規
                        (二)要 ...

改得幾好a_a我幾鍾意^__^
回復 支持 反對

回復 36# 的帖子

何只好,係好好好好-.-
--------------------------------
K盟都會高亮@@ 個會長唔係成日講野嫁炸bor
回復 支持 反對