查看: 15345|回復: 22
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 盜賊令我灰哂.

今日我唔想解任務升等
所以就去搵團玩玩囉
之後,有條友就話法力-1. 咁我梗系密佢啦
點知佢又講.我們只要法.術.盜賊找別團吧
呢個時候我都諗住算. 咁味又搵多個團玩囉
之後去左盤牙.
好啦.打左陣.有條友密我.dps夠了.悶棍不用你.控埸更不用.
我心諗.團長叫我悶.鬼到佢出聲咩.
點知.去到打一王果陣.條術士引到一大堆拉落我果度.真系唔知佢點拉...
之後就ot左
點知.個團長叫我:你走吧啦.你搞到2個補好慘呀.
咁我就不斷諗.我做錯咩? 唔系術士搞既咩.....
--------------------------------
係呢個時候.我個心話.一早就唔好玩盜賊啦.又咁多人玩.
pvp技能cd果陣又無得打.副本又無人要.要左又比人岐視
之後.我就決定左.退出盜賊兵團.改去玩術士........
===============================
你地評下理丫.
係我錯.定係術錯.定系大家都無眼?

回復

首先點解你唔同佢講係個術士搞返黎
仲有點解有兩個補=.='
回復 支持 反對

原帖由 qq987654321 於 12-1-2008 13:14 發表
首先點解你唔同佢講係個術士搞返黎
仲有點解有兩個補=.='

有鬼用咩
人地會理你=.=? 人地叫得你米鬼悶棍同埋搞到補好慘都唔like你啦
2個補唔出奇既.
一個補打王只會用哂魔
仲有呀.個團長都傻傻地.無法就搵術士頂住
你話佢係唔係低b既
到頭尼得個吉.

回復 支持 反對

=.=打咩王要兩個補阿....冇魔咪飲大藍lo,,,個組合應該都好特別
回復 支持 反對

如果比我簡多次我都唔會玩盜..可惜已經練到69

盜賊我覺得最要ge問題係太多人玩..係個組隊系統到..是但搵個副本...都有兩三個賊..點組阿..

法力墓地個個可能已經有個賊呢..雖然話賊副本少人..但係我玩咁耐都冇試過因為我係賊而比人拒組

叫你唔好悶棍同控場個條友係咪白白地架..悶棍暈45秒不知幾好用..有時多左隻怪又可以盲10秒
回復 支持 反對

賊係近戰
係副本 補職要睇住兩個人係好辛苦
補得賊黎 可能又補唔返主坦
悶棍完開怪 又無得再補
比我出副本都要獵好還賊
1黎遠距離安全輸出 2黎冰怪又有得續冰(有點生存控場還勁)

我隻賊都係玩下戰場 去gg谷秒下新手就算  
副本!!?米搞我 人比月費我比月費 人地搵我出氣 我就要受氣
回復 支持 反對

原帖由 KIN2014 於 12-1-2008 20:38 發表
賊係近戰
悶棍完開怪 又無得再補
比我出副本都要獵好還賊

我隻賊都係玩下戰 ...

打下戰場好拉,,,咪咁白目去秒新手=.=很幼稚
回復 支持 反對

組親友團去吧.....
不過聽你說好像是打英雄副本?
那個英雄副本破潛行的確蠻兇...叫你不要悶也有道理的.....
只是你說引一大堆是因為巡吧?
為了這一個小問題叫你走,他們倒真的蠻有問題.....
還是因為你而滅了很多次了- -a?

用術來代替法沒有問題存在....
術士的dps未至於比法差很多,而且糖靈魂石法拿不出來吧....
回復 支持 反對

原帖由 KIN2014 於 12-1-2008 20:38 發表
賊係近戰
悶棍完開怪 又無得再補
比我出副本都要獵好還賊

我隻賊都係玩下戰 ...

好有道理呀:handshake
我宜家都只去玩隻術士
===========
dh所講既英雄-,-''' 我打既唔係英雄...只係普通
回復 支持 反對

原帖由 61087815 於 13-1-2008 14:32 發表

好有道理呀:handshake
我宜家都只去玩隻術士
===========
dh所講既英雄-,-''' 我打既唔係英雄...只係普通

黑掉他們然後繼續玩你的賊-.-
回復 支持 反對