樓主: denny20011325
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 蠢人無權利係魔獸世界度生存?

哈哈~~我衣家升緊只賊要專打術士\   /'
回復 支持 反對

原帖由 qq987654321 於 7-1-2008 21:54 發表
哈哈~~我衣家升緊只賊要專打術士\   /'
賊會被防戰吃死= =
回復 支持 反對

原帖由 dh 於 7-1-2008 13:14 發表

術士?
求其搵個賊都嬴得到了......

好了,我是術士,但同時是個戰士,法師兼獵人(剛把戰士沖到上70,tbc兩個獵人60級早到達,借過朋友的70法玩了一排)
不過你朋友講到術士好似吃定獵人......話說獸王獵對術士還是有 ...

其實我都唔係好識玩魔獸世界 我淨係見佢個人都好勁下  可以 一打二 =.=

個次唔知咩職業 變左樹人  可以比佢搞到打唔到人 (放逐=.=?
回復 支持 反對

原帖由 fai19922004 於 7-1-2008 20:06 發表

亳無疑問,術士的debuff真係好強,我的QS也領過了=0=

對了,bebe456,有啥職可贏SS?

dh說了

還有,不要再把術士短寫說成SS

SS是賊的邪惡攻擊

只有中國才把術士說成SS

一本子只看到沒有文化...
回復 支持 反對

原帖由 denny20011325 於 7-1-2008 22:39 發表

其實我都唔係好識玩魔獸世界 我淨係見佢個人都好勁下  可以 一打二 =.=

個次唔知咩職業 變左樹人  可以比佢搞到打唔到人 (放逐=.=?

有技術,戰士也可以1打2!..............假的.............戰士1打2廢還可以......(逃)
唔係個個人都可以1打2,那兩個都是差不多技術的玩家佢要1打1都有困難吧.....

至於可變樹人的只有德魯伊,樹人形態下無法攻擊所以.....唔明你講咩比佢搞到打唔到人= =a
回復 支持 反對

原帖由 bebe456 於 7-1-2008 11:11 PM 發表

dh說了

還有,不要再把術士短寫說成SS

SS是賊的邪惡攻擊

只有中國才把術士說成SS

一本子只看到沒有文化...

哦~唔該bebe456~
回復 支持 反對

希望大家唔好放棄自己夢想既職業~ 唔好因為呢篇文而唔做自己鍾意既職業
回復 支持 反對

來個以事論事~~術士不是被人列入了腦殘名單嗎??
因為實在太易用好用,隨便用已經可以屈死別的職業..

不過我還是常常看到一開始暈就到下輩子才會醒來的術士...
賊在戰場世界真的很利害的說 XDDDDDDD
回復 支持 反對

原帖由 maplelap 於 7-1-2008 22:37 發表
來個以事論事~~術士不是被人列入了腦殘名單嗎??
因為實在太易用好用,隨便用已經可以屈死別的職業..

不過我還是常常看到一開始暈就到下輩子才會醒來的術士...
賊在戰場世界真的很利害的說 XDDDDDDD

因為你個頭像? so 你要用賊@@?
回復 支持 反對

等你操到隻獵人70~打返1套s3返來
轉獸王獵~開獸心佢近身果時就放冰箱陷/毒蛇~等佢行慢d~拉開距離
又係到狂射佢~咁就好易贏架啦
(借朋友的號60獵殺死70惡魔術0.0)
回復 支持 反對