打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 到依家都仲有人問各職業點加屬性點同寵物點加 ...不如總結下

歷史點3智2體都得...
因為歷史初期好少血...
同埋用係未學生存訓練ge歷史...
原因同上...
不過你學完生存3lv...
你轉全智or4智1體都ok!
(我20lv學埋生存訓練3lv同埋18-20lv都用3智2體都有6xx血)
回復 支持 反對

醫學20級個陣我加4智1敏點  有46體  但係10級盾都要60體...每升1級好似有一點體...但係唔緊要 到你有56體個陣可以拎個附加能力+體既拳套用一用屈一屈d體上60就可以快3級用到個盾。
唔係好同意上邊樓個位人兄既講法...前期1-11級絕對唔洗怕唔夠血..因為可以去護士到免費補 仲有..如果你一開始就唔同你期後既點法 會搞到後期好難同好複雜先追得上由1Lv加4智1體既點
12-20級又係..根本你個人擋下 買隻高物攻少少既寵 得閒個主角出一兩招就無問題...當然係搵組隊升啦..你係要自練我無野好講。
回復 支持 反對

推下先...我都覺得幾有用!!
回復 支持 反對

^^"但系有d怪系出魔功既都幾痛下...防既冇用的-口-..

而且eC用書/杖比較好吧-口-多d魔攻/魔防/sP..
回復 支持 反對

推一下...唔錯~仲見有人為左加點而煩惱@o@
回復 支持 反對

原帖由 伊賀流 於 5-1-2008 01:03 發表
醫學20級個陣我加4智1敏點  有46體  但係10級盾都要60體...每升1級好似有一點體...但係唔緊要 到你有56體個陣可以拎個附加能力+體既拳套用一用屈一屈d體上60就可以快3級用到個盾。
唔係好同意上邊樓個位人兄既講法. ...

不如你試下用歷史去打峽谷睇下點?
組隊ge話,你試下鋪鋪防會點?
1lv開始升4智1體..冇錯!係高攻d呀
咁你試下係濱海綠地11lv未組到人去打頭目個npc,但係你遇到個野生頭目,你試下3智2體定4智1體頂得耐d?
不過上面係我ge講法亂左...
我都同你講番sorry先...
回復 支持 反對

原帖由 伊賀流 於 5-1-2008 09:03 發表
唔係好同意上邊樓個位人兄既講法. ...

用裝備加果d能力唔計比你用裝架
我67體用唔到64體ge盾(因為我用左裝先67體)
回復 支持 反對

..好詳細..但係3力2體會唔會保守小小呢>?
回復 支持 反對

原帖由 hihi0317317 於 6-1-2008 08:02 發表
..好詳細..但係3力2體會唔會保守小小呢>?

應該唔會...
體育主要係單打多...
所以唔算ga啦...
回復 支持 反對

奇實地理/// 3力2''睇''   仲勁...打得...又多hp +隻勁Pet就掂
回復 支持 反對